Maalämpökaivojen poraukset Tunturi-Lapin luontokeskus sekä Pallasjärven huoltorakennus

Information

Öppet förfarande
2020-04-09 09:30 (GMT+02:00)
2020-04-17 15:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Metsähallitus Metsähallitus
Luontopalvelut Luontopalvelut
Teemu Ruotsala Teemu Ruotsala
PL 94
01301 Vantaa
Finland
0116726-7

Anbudet er kansellert

Kort beskrivning

Metsähallituksen luontopalvelut pyytää tarjousta Maalämpökaivojen porauksista tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti Tunturi-Lapin luontokeskus 9 kpl sekä Pallasjärven huoltorakennus 9 kpl.
Kohteet ovat Tunturi-Lapin Luontokeskus ja se sijaitsee osoitteessa Peuratie 15, 99400 Enontekiö sekä Pallasjärven huoltorakennus ja se sijaitsee osoitteessa Pallaksentie 1961, 99300 Muonio.

Tarjous pyydetään kokonaisurakkana, joka sisältää:
• Maalämpökaivojen poraukset liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti. Urakkaan kuuluu porakaivoja Tunturi-Lappi 9 kpl + Pallasjärvi 9 kpl. Kaivoja on suunnitelmissa Tunturi-Lappi 10 kpl + Pallasjärvi 10 kpl, joista yksi kaivo molemmissa kohteissa on porattuna valmiiksi koekairauksena. Porattavien kaivojen aktiivisyvyys Tunturi-Lapin luontokeskuksessa on 280 m ja Pallasjärven huoltorakennuksessa 250 m.
• Porauksesta syntyvä maa-aines on kerättävä vaihtolavalle tai vastaavalle.
• Porauksen hinnan pitää sisältää tarvittavat työt ja materiaalit
• Työnsuorittamisessa on käytettävä työturvallisuuslain vaatimia henkilökohtaisiasuojavarusteita.
• Työnsuorittamisessa käytettävät koneet, laitteet, henkilönostimet, telineet, ym. apuvälineet tulee täyttää työturvallisuuslain vaatimukset.
• Työturvallisuuslakia rikottaessa on rakennuttajan edustajalla oikeus keskeyttää työnsuorittaminen puutteiden kuntoon saattamisen ajaksi.
• Urakoitsija vastaa kohteessa tarvitsemiensa nosto ja aputöiden kustannuksista
• Urakoitsija huolehtii työnsuorittamisesta syntyneiden jätteiden keräyksen ja poiskuljettamisen kustannuksellaan kokonaisuudessaan. Jätteiden käsittelyssä on noudatettava jätehuoltolakia. Alueella sijaitsevia rakennuttajan jäteastioita ei saa käyttää jätteiden keräykseen / säilytykseen.

Tunturi-Lapin luontokeskuksen maalämpökaivojen sijainti on osittain rinteisessä maastossa rakennuksen takapuolella, jolloin poraus on suoritettava poravaunulla.

Töiden tulee olla täysin valmiita sekä luovutettuina tilaajalle Tunturi-Lapin luontokeskuksella 31.7.2020 mennessä sekä Pallasjärven huoltorakennuksella 28.8.2020 mennessä. Tarkempi aikataulu sovitaan urakoitsijan kanssa erikseen.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Maalämpökaivojen poraukset Tunturi-Lapin luontokeskus sekä Pallasjärven huoltorakennus_liitteet.zip 10,67 MB
Maalämpökaivojen poraukset Tunturi-Lapin luontokeskus sekä Pallasjärven huoltorakennus.pdf 306 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige