Hirvikosken vuokrapäiväkoti / Markkinavuoropuhelukutsu

Information

17.12.2018 10:11 (GMT+01:00)
10.01.2019 09:00 (GMT+01:00)

Buyer

Loimaan kaupunki Loimaan kaupunki
Sivistyspalvelukeskus Sivistyspalvelukeskus
Manne Pärkö Manne Pärkö
Kanta-Loimaantie 7
32201 LOIMAA
Finland
1927453-8

Closing date has passed.

Short description

KUTSU: Markkinavuoropuhelu 10.1.2019 klo 10:00 Hirvikosken kirjastolla, Hirvikoskentie 225, 32210 Loimaa

Loimaan kaupunki valmistelee vuokrapäiväkodin hankintaa Hirvikoskelle. Rakennus toteutetaan SR-hankkeena. Suunnitelmien mukaisesti päiväkodissa olisi 4-ryhmää sekä koululaisten aamu- ja iltapäiväkerhotoiminnan tilat. Päiväkodin tulisi olla käyttöönotettavissa syksyllä 2020. Tavoitteena ovat muuntojoustavat nykypäivän määritykset täyttävät turvalliset ja terveelliset tilat koko vuokrakaudelle, jonka on suunniteltu olevan 15 vuotta. Tilaisuudessa on tavoitteena saada markkinoilta näkemyksiä hankkeen toteutuksen eri vaihtoehdoista, kustannustehokkuus ja energiataloudellisuus huomioiden. Keskusteltavia asioita ovat mm. tontin omistusvaihtoehdot, rakennuspaikan valmistelutyöt, vuokrauksen aikaiset hoito- ja huoltopalvelut, rakennuksen rakenneratkaisut, urakka/toimitusrajat sekä rakennustapaan ja -materiaaleihin liittyvät määritykset.

Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö vaan kutsu markkinavuoropuheluun. Tietopyyntö ei sido hankintayksikköä toteuttamaan hankintaa tai käynnistämään kilpailutusprosessia. Tietopyyntö ei sido markkinavuoropuheluun osallistuvia yrityksiä tarjouksen jättämiseen mahdollisessa tarjouskilpailussa eikä toisaalta markkinavuoropuheluun osallistumatta jättäminen estä tarjouksen jättämistä mahdollisessa tarjouskilpailussa. Markkinavuoropuheluun osallistumisesta ei makseta korvausta. Hankintayksikön tavoitteena on saada markkinatoimijoilta näkemyksiä ja ehdotuksia tulevan kilpailutuksen tueksi. Loimaan kaupungin tässä ilmoituksessa ilmoitetut tiedot hankinnasta tai hankintamenettelystä eivät ole hankintayksikköä sitovia mahdollisessa hankintamenettelyssä.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00