AB Šiaulių bankas skelbia apklausą/konkursą dėl socialinių tinklų valdymo paslaugų pirkimo

Information

12.09.2018 15:46 (GMT+02:00)
27.09.2018 22:59 (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Šiaulių bankas AB Šiaulių bankas AB
Sandra Kirkickienė Sandra Kirkickienė
Tilžės g. 149
LT-76348 Šiauliai
Lithuania
112025254

Closing date has passed.

Short description

Socialinių tinklų valdymo paslaugos 
KONKURSO SĄLYGOS

1. KVIETIMAS DALYVAUTI KONKURSE
1.1.    AB Šiaulių bankas (toliau – Bankas), įmonės kodas 112025254, buveinės adresas Tilžės g. 149, Šiauliai, skelbia pirkimą, siekdamas pasirinkti socialinių tinklų valdymo ir turinio kūrimo paslaugų teikėją, ir prašo pateikti pasiūlymus.
1.2.     Banko interneto svetainės adresas – www.sb.lt.
1.3.    Banko darbuotojas, palaikantis tiesioginį ryšį su konkurso dalyviais - Rinkodaros ir komunikacijos departamento direktorė Daiva Grikšienė, tel. (8 41) 420 564, mob. 8 615 61515, el. paštas daiva.griksiene@sb.lt. 

2. KONKURSO ORGANIZAVIMAS
2.1.     Socialinių tinklų valdymo ir turinio kūrimo paslaugų teikėjo atrankos konkursas organizuojamas per „Mercell“ pirkimų portalą.2.2.     Komunikacijos socialiniuose tinkluose tikslai:
   2.2.1.  nuosekli komunikacija socialiniuose tinkluose turi atspindėti banko įvaizdį ir stiprinti ryšius su klientais ir potencialiais darbuotojais, atskirais atvejais didinti Banko pardavimus;
   2.2.2.  komunikacijoje turi atsispindėti ekspertiškumas ir banko paslaugos. Svarbiausi raktažodžiai, kuriantys banko įvaizdį – lankstumas, greitumas, ekspertiškumas;
   2.2.3.  be kitų tikslų, socialiniai tinklai turi būti išnaudojami rinkodaros informacijos sklaidai (produktų pasiūlymai, akcijos), taip pat – darbdavio įvaizdžiui stiprinti. Komunikacijos socialiniuose tinkluose strategija turėtų darniai suderinti šiuos skirtingus tikslus;
   2.2.4.  socialiniuose tinkluose siekiama megzti dialogą ir diskusiją su auditorija.
2.3.     Paslaugų apimtis:
   2.3.1.  pasiūlyti komunikacijos socialiniuose tinkluose (Facebook, Instagram ir LinkedIn) strategijas, atspindint kiekvieno iš šių tinklų specifiką ir auditorijos poreikius;
   2.3.2.  reguliariai pateikti ir susiderinti su užsakovu žinučių planą. Iš paslaugų tiekėjo tikimasi ir proaktyvumo – ne tik suplanuotų žinučių publikavimo, bet ir spontaniško turinio generavimo, reaguojant į aktualijas ir susiejant jas su Banku ar pastebėjus tinkamą progą komunikacijai,
   2.3.3.  kurti socialinių tinklų komunikacijai reikalingą turinį: tekstines žinutes, paveikslėlius, animacijas, video įrašus ir kitų formų turinį;
   2.3.4.  pirmąją kiekvieno mėnesio savaitę pateikti praėjusio mėnesio auditorijos pasiekiamumo ir įsitraukimo ataskaitas.
 
3. PRAŠOMA PATEIKTI INFORMACIJA 
3.1.   Prašome pateikti šių paslaugų kainą (jeigu kurių nors paslaugų neteikiate, pažymėkite, kad neteikiate):3.1.1.  Socialinių tinklų paskyrų (Facebook, Instagram, LinkedIn) priežiūra per mėnesį:
Darbų sritis
Paslaugos
Kaina / Kita informacija sprendimui priimti
Socialinių tinklų valdymas
Socialinių tinklų paskyrų (Facebook, LinkedIn, Instagram) priežiūra per mėnesį.

Reklamos kampanijos socialiniuose tinkluose organizavimas
Reklaminių skydelių parengimas, auditorijos parengimas, kampanijos planavimas.


3.2.    Pateikite trumpą idėjos Šiaulių banko komunikacijai socialiniuose tinkluose aprašymą: kokį turinį ir kokiu komunikacijos tonu turėtų skelbti bankas socialiniuose tinkluose.
3.3     Kartu pateikite ir šią informaciją:
   3.3.1. agentūros pristatymas (patirtis, metų skaičius socialinių tinklų komunikacijos srityje ir pan.);
   3.3.2. pagrindiniai esami dabartiniai klientai ir per paskutinius 3 m. buvę didesni klientai;
   3.3.3. sėkmingiausi per pastaruosius 3 metus įgyvendinti socialinių tinklų projektai;
   3.3.4. metinė apyvarta;
   3.3.5. darbuotojų skaičius, jų kompetencija;
   3.3.6. agentūros laimėjimai konkursuose per paskutinius 3 metus;
   3.3.7. pageidaujama, kad agentūra pateiktų įrodymus dėl galimybės skirti pakankamai dėmesio ir laiko
          banko projektams;
   3.3.8. prireikus ar gali agentūra teikti papildomas paslaugas? kokias?;
   3.3.9. klientų rekomendacijos (pageidautina).
3.4.   Taip pat nurodykite tikslų agentūros pavadinimą, telefoną, el. paštą, tinklalapio adresą, kontaktinį asmenį (vardas, pavardė, pareigos).
 
 
4. REIKALAVIMAI DALYVIAMS
4.1.     Pirkime gali dalyvauti tik tos socialinių tinklų administravimo paslaugas teikiančios agentūros (ar su jomis susijusios įmonės, jų patronuojamosios bendrovės), kurios neturi galiojančių analogiškų darbų sutarčių su kitais bankais, lizingo bendrovėmis, taip pat paslaugų teikimo sutarčių su veiklą ribojančiais įsipareigojimais kitoms kredito įmonėms bei gyvybės draudimo bendrovėmis.
4.2.     Visa konkurso medžiaga pateikiama lietuvių kalba, perduodama el. paštu.
4.3.     Medžiaga, pateikta konkursui, negrąžinama.
4.4.     Išlaidos, susijusios su medžiagos konkursui rengimu ir pateikimu, nekompensuojamos.
4.5.     Visą konkursui agentūrų pateiktą medžiagą Bankas naudoja konkurso tikslams pasiekti.
4.6.     Visa parengta medžiaga yra konfidenciali ir viešai negali būti platinama, nebent šalys raštu susitaria kitaip.      

                 5. PASIŪLYMŲ NAGRINĖJIMAS, VERTINIMAS IR PALYGINIMAS 
5.1.  Konkursui pateiktų pasiūlymų nagrinėjimo, vertinimo ir palyginimo procedūras Bankas atlieka nedalyvaujant pasiūlymus pateikusioms agentūroms ar jų įgaliotiems atstovams.
5.2.   Konkurso dalyviams detalūs pasiūlymų vertinimo rezultatai nebus teikiami.
5.3.  Bankas, įvertinęs pateiktus pasiūlymus pagal konkurso I etapo sąlygose nurodytus reikalavimus (išvardinta 3 skyriuje), nustato pasiūlymų eilę ir priima sprendimą pradėti derybas su paslaugų teikėjais.
5.4.   Prioritetas, pasirenkant agentūrą, bus teikiamas kainai ir patirčiai.
5.5.  Bankas pasilieka teisę tikslinti konkurso sąlygas (taip pat ir pasiūlymų pateikimo terminą) eigoje ar po visų pasiūlymų iš agentūrų gavimo, apie tai papildomai informuodamas agentūras, neskelbiant naujo konkurso.

6. PASIŪLYMŲ PATEIKIMO TERMINAI
6.1.   Pasiūlymai pateikiami iki 2018 m. rugsėjo 27 d. 24 val.
6.2.   Visi konkurso dalyviai bus informuoti apie rezultatus per www.mercell.lt, pasibaigus konkursui.
Sėkmės!
 
Apie Šiaulių banką
Šiaulių bankas yra didžiausias lietuviško kapitalo bankas, turintis plačiausią klientų aptarnavimo padalinių tinklą Lietuvoje. Bankas teikia universalias finansines paslaugas, prioritetą teikdamas verslo finansavimui ir vartojimo finansavimui.
Banko vizija – geriausi finansavimo sprendimai verslo ambicijoms ir žmonių idėjoms. Siūlydamas individualius, pagal kliento poreikius pritaikytus finansinius sprendimus, bankas suteikia galimybę verslui augti, o žmonėms įgyvendinti savo idėjas.
Šiaulių bankas bendrauja su savo tikslinėmis auditorijomis trijuose socialiniuose tinkluose – Facebook, Instagram ir Linkedin. Trijuose socialiniuose tinkluose bankas siekia skirtingų tikslų ir teikia skirtingo pobūdžio informaciją, pavyzdžiui, Linkedin iki šiol buvo skirtas korporatyvinei komunikacijai ir darbdavio įvaizdžiui stiprinti, Facebook – banko ekspertiškumui ir paslaugoms atskleisti, pardavimams skatinti ir pan., Instagram – daugiau banko vertybėms propaguoti ir kt.


Kilus techniniams Mercell sistemos klausimams kreiptis į klientų aptarnavimo vadybininkė Ritą Kindurytę, tel.: +370 655 828 75, el. paštas: riki@mercell.com

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00