AB Šiaulių bankas kviečia teikti pasiūlymus dėl Šiaulių banko darbuotojų apdovanojimų renginio organizavimo

Information

26.07.2018 07:57 (GMT+02:00)
13.08.2018 15:30 (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Šiaulių bankas AB Šiaulių bankas AB
Sandra Kirkickienė Sandra Kirkickienė
Tilžės g. 149
LT-76348 Šiauliai
Lithuania
112025254

Closing date has passed.

Short description

Kvietimas teikti pasiūlymą dėl Šiaulių banko darbuotojų apdovanojimų renginio organizavimo

2018 m. liepos 25 d.
Renginio data, pageidaujama vieta 
  • Data – 2019 m. kovo 1 d., penktadienis
  • Trukmė – apie 4 valandas. Renginys turėtų prasidėti vakare, po darbo, su galimybe sutrumpinti darbo dieną.
  • Vieta – prašome pasiūlyti. Šiaulių banko darbuotojai dirba visoje Lietuvoje, 34 skirtinguose miestuose. Renginio vieta turėtų būti tokioje vietoje, kuri būtų patogiai pasiekiama tiek iš Vilniaus, tiek iš Klaipėdos.
Renginio dalyvių skaičius 
Planuojama apie 500-600 dalyvių iš visos Lietuvos.
Dalyviai: banko darbuotojai ir dukterinių bendrovių darbuotojai.
Renginio tikslai 
 
Renginyje siekiama įvertinti ir apdovanoti darbuotojus, kurie savo elgesiu demonstruoja profesionalumą, pagarbą, atsakomybę bei pasitikėjimą ir yra pavyzdys kitiems banko darbuotojams. Kartu tai proga drauge pasidžiaugti kolegų pasiekimais, skatinti elgsenas, kurios pastebimos kasdieniuose darbuose, kurios padeda siekti geresnių rezultatų.
Renginiu bei vidinės komunikacijos kampanija prieš ir po renginio, siekiama skatinti pasididžiavimą savo darbu banke, bendrais pasiekimais ir savo kolegomis.
Renginys bus organizuojamas pirmą kartą ir galėtų tapti tradicija. Todėl svarbu sukurti tokią renginio koncepciją, kurią būtų galima pritaikyti ir kitais metais.
Apie renginį
Banke vertiname darbuotojus, savo darbais rodančius pavyzdį kitiems. Šiuo renginiu siekiame juos paskatinti, motyvuoti šiuos darbuotojus, o kartu ir kitus, matančius gražius pavyzdžius. Iš viso renginio metu būtų teikiama iki 26 apdovanojimų pagal iš anksto žinomas nominacijas.
Apdovanojimai būtų suskirstyti į tris grupes: centro darbuotojų apdovanojimai (Metų kolega, Metų ambasadorius ir t.t.), kurių nugalėtojus renka speciali komisija, pardavimų skatinimo sistemos apdovanojimai geriausiems pardavėjams (pagal rezultatus) bei apdovanojimai už geriausią klientų aptarnavimo kokybę. Nominacijų nugalėtojams (išskyrus apdovanojimus už aptarnavimo kokybę) būtų teikiamos statulėlės, statulėlių būtų 16-20. Vienas lūkesčių renginio organizatoriams – sukurti statulėlės dizainą, kuris derėtų su bendra renginio koncepcija.
Renginio metu taip pat specialiais ženkliukais turi būti apdovanoti organizacijai lojaliausi darbuotojai (už 10,15,20 metų darbo stažą).  Ženkliukais pasirūpina bankas.
Renginyje svarbu suderinti visas skirtingų grupių nominacijas, atskleidžiant visų jų reikšmę.
Būtini renginio elementai:
  • Banko vadovo kalba: kaip mums sekasi ir ko sieksime ateinančiais metais.
  • Apdovanojimai
  • Banko ženkliukų įteikimas ilgamečiams banko darbuotojams
  • Furšetas
  • Kokybiško turinio pramoginis/kultūrinis elementas.
Visi renginio elementai turėtų derėti tarpusavyje ir susilieti į bendrą visumą. Apdovanojimų dalis turėtų būti sklandžiai integruota į renginį, užtikrinant, kad bus išlaikytas susidomėjimas visų nominacijų teikimo metu. Renginio organizatorius gali įtraukti ir papildomų elementų.
Situacija
Šiaulių banke dirba daugiau nei 700 žmonių, jie yra išsibarstę po visą Lietuvą. Svarbiausia proga visiems darbuotojams susiburti, susipažinti, pabūti drauge – banko vasaros šventė. Ši šventė remiasi sportinėmis, komandinėmis rungtimis.
Planuojamas nominacijų renginys būtų dar viena proga metuose susiburti didžiajai daliai banko darbuotojų. Renginys turėtų būti įkvepiantis, motyvuojantis, padedantis geriau pažinti kolegas ir jų darbus, būti pripažintu ir pastebėtu.
Pageidavimai
 
Pasiūlykite renginio temą ir formatą.
Pasiūlykite galimai tęstinį renginio pavadinimą ir simbolį.
Pasiūlykite renginio vietą.
Pasiūlykite maitinimo sprendimą.
Pasiūlykite kultūrinį/pramoginį renginio elementą (kelias alternatyvas).
Pasiūlykite renginio vedėją (kelias alternatyvas).
Pasiūlykite vidinės komunikacijos apie renginį galimus sprendimus, kurie padėti pritraukti kuo daugiau dalyvių ir skatintų susidomėjimą renginiu.
Pasiūlykite renginio filmavimo/fotografavimo paslaugą.
Pateikite renginio sąmatą su PVM, įskaitant visas išlaidas (vieta, pramoginis elementas, visa reikalinga techninė įranga, vedėjas, maitinimo paslaugos, apdovanojimų statulėlės, organizavimo kaštai, kt.). 
Rezultatas
Renginys skatinantis pasididžiavimą savo, savo kolegų ir visos komandos darbais.
Pasiūlymo pateikimo terminas
Pasiūlymą prašome pateikti iki 2018 m. rugpjūčio 13 d. (pirmadienio) darbo dienos pabaigos.
Prioritetas, pasirenkant renginio partnerį, bus teikiamas kainai ir renginio koncepcijos originalumui.

Jeigu turite klausimų ar reikia papildomos informacijos, kreipkitės šiais kontaktais:

Personalo departamento projektų vadovė
Vilma Navikienė
Tel.: 861886719
vilma.navikiene@sb.lt

Kilus techniniams Mercell sistemos klausimams, kreiptis į klient aptarnavimo vadybininkę Ritą Kindurytę, tel.: +370 655 82875, el. paštas: riki@mercell.com

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00