Administrativ effektivisering i Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon

Information

Open procedure
04.10.2016 13:05 (GMT+02:00)

Buyer

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon
Trine Mølmen Trine Mølmen
Pb 8129 Dep
0032 Oslo
Norway
974 761 424

Assignment text

For å bidra til å identifisere og gjennomføre effektiviseringstiltak er det behov for en systematisk kartlegging av det effektiviseringspotensial som er knyttet til DSS tjenesteproduksjon og interne administrasjon. Kartleggingen vil omfatte om lag 65 tjenester fordelt på DSS fire tjenesteområder, samt interne administrative funksjoner. Kartleggingen skal lede ut i en anbefaling fra prosjektet hvor prosjektet har vurdert i hvilken grad tjenestene kan effektiviseres, om nivået på tjenesteleveransen kan eller bør justeres, eller om tjenester skal kuttes helt ut. Prosjektets anbefaling skal inkludere gevinstberegninger.

DSS har behov for ekstern bistand som skal delta i prosjektarbeidet sammen med DSS‘ ansatte. Prosjektet skal ledes av DSS. Den eksterne bistanden inn i prosjektarbeidet skal bidra med kompetanse på metodisk tilnærming for å løse prosjektmandatet, bidra med kompetanse på prosjektledelse, bidra og lede gjennomføringen av prosessfasilitering, og delta og lede prosessene i vurderinger og gevinstberegninger. Ekstern bistand skal på prosjektleders bestilling levere vurderinger og rapporter som innspill til sluttrapport.



Kontraktstildeling
Tittel: Administrativ effektivisering i DSS
Dato for kontraktstildeling: 01-05-2016
Antall mottatte tilbud: 10
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Rambøll AS987886609, Hoffsveien 4, 0275 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00