Intensjonskunngjøring lederutvikling

Information

27.06.2016 13:23 (GMT+02:00)

Buyer

Åmot kommune Åmot kommune
Thorstein Olsen Thorstein Olsen
Abakus as, Postboks 128
2440 Engerdal
Norway
983335543

Assignment text

Åmot kommune har sendt søknad til KS om midler til å videreføre den kompetansehevingsprogrammet som vi har gjennomført gjennom organisasjonsutviklingsprosess i organisasjonen. Målgruppe er rådmannens utvidede ledergruppe, dvs. alle ledere i kommuneorganisasjonen med personellansvar. Dette dreier seg totalt om i underkant av 40 personer som skal delta i opplæringsprogrammet.

I løpet av det siste 6 – 7 månedene er det tilsatt en del nye ledere og foretatt en del organisasjonsjusteringer med flere nye ledere som mangler erfaring og trygghet i arbeidsledelse og personalledelse. Dette skaper unødige hindringer for effektiv drift og god ressursutnyttelse. I ny kommuneplan gir visjonen «Vilje til vekst» retning til langsiktighet og målrettede valg og prioriteringer, valg av strategier og lederskap som vil kreve evne og vilje til å prioritere og gjennomføre. Verdigrunnlaget – Åpen – Motiver – Offensiv – Tillitsskapende – signaliser og krever et lederskap som evner å prioritere og skape gode resultater.

Hensikten med videreføring og videreutvikling av lederopplæringsprogrammet , er å sikre implementering i HELE ledergruppa.



Kontraktstildeling
Tittel: Lederutviklingsprogram
Dato for kontraktstildeling: 29-06-2016
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Considium Consulting Group AS, Billingstadsletta 22, 1396 Billingstadsletta 22, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00