Vedlikehold og videreutvikling av tjenesten digitalt studentbevis

Information

Open procedure
12.05.2016 15:03 (GMT+02:00)

Buyer

Universitetet i Oslo Universitetet i Oslo
Nina Røisland Nina Røisland
Postboks 1087 Blindern
0372 Oslo
Norway

Assignment text

FSAT eier appen Studentbevis som i dag tilbys for Android og IOS. Appen ble utviklet i 2014 av Computas for HiOA. FSAT overtok ansvaret fra HiOA fra og med 1. januar 2016. Applikasjonen er tatt i bruk av 37 utdanningsinstitusjoner og erstatter allerede langt på vei behovet for å sende ut semesterkvitteringer på papir. Appen har pr. januar 2016, ca 140 000 unike brukere, men det er potensiale for ca 220 000.

Applikasjonen viser studentens bilde og navn i tillegg til informasjon om betalt/ikke betalt semesteravgift. Disse opplysningene hentes fra det studieadministrative systemet FS, som utvikles av FSAT.

Dagens app er knyttet til Feide, https://www.uninett.no/feideinnlogging , og FS via en egen webserver, egen tjenesteserver og egen database hos Azure.

FSAT har behov for å tilpasse appen til ny arkitektur fra Uninett/Feide, Dataporten. https://www.uninett.no/tjenester/dataporten

Ved å oppgradere til ny arkitektur vil det bli en høyere kompleksitet i applikasjonen, men samtidig elimineres behov for egen webserver, egen tjenesteserver og egen database hos Azure.

For å kunne ha et fulldigitalisert studentbevis og dermed erstatte papirkvitteringer må appen dessuten kunne tilbys brukere av Windows Phone.

Det kan komme andre behov for som eksempel visning av strekkode.



Kontraktstildeling
Tittel: Vedlikehold og videreutvikling av tjenesten digitalt studentbevis
Dato for kontraktstildeling: 18-04-2016
Antall mottatte tilbud: 4
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Computas AS, Lysaker torg 45, 1366 NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00