Rådgiver teknisk energiledelse

Information

Competitive dialogue
22.03.2016 13:28 (GMT+01:00)
18.04.2016 16:00 (GMT+02:00)

Buyer

Universitetet i Oslo Universitetet i Oslo
Siri Bergan Siri Bergan
Postboks 1077 Blindern
0316 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

Formålet med leveransen er å få bistand til å kartlegge byggenes energiforbruk og identifisert og beskrevet driftsrelaterte tiltak som skal bidra til redusert forbruk og bedre inneklima. Herunder å øke kompetansen til UiOs egne ansatte. I tillegg til kartlegging og beskrivelse, skal leverandøren tilbudte personell kunne gjennomføre foreslåtte tiltak, samt i kontraktsperioden bistå med retting av løpende feil som måtte oppstå i UiOs SD- og EOS-anlegg.

Leverandør skal foreta en gjennomgang av de største byggene til UiO. Totalt om lag 65 bygg.

Leverandørens oppgave er ved teknisk energiledelse å få til optimalisert energiforbruk i alle bygninger. Tjenesten skal også fungere som lokal energiledelse i alle driftsområder. Det skal oppdrettes beste praksis for energioptimal drift av energikrevende utstyr som ventilasjonsanlegg, varmeanlegg og kjøleanlegg. Det er meningen at lokal drift også får nytte av denne kompetansen i sitt daglige arbeid.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00