Preliminarioji sutartis dėl standartinių ir nestandartinių optinių ir /ar optomechaninių komponentų bei netiesinių kristalų pirkimo VU471.

Information

Open procedure
04.12.2015 09:29 (GMT+01:00)
12.01.2016 08:30
04.01.2016 09:00

Buyer

Vilniaus universitetas Vilniaus universitetas
Inesa Gliaudelienė Inesa Gliaudelienė
Universiteto g. 3
01513 Vilnius
Lithuania
211950810

Closing date has passed.

Short description

I pirkimo dalis – „Optiniai komponentai“: standartiniai otiniai komponentai bei nestandartiniai optiniai komponentai, kurie savo fizikiniais dydžiais skiriasi nuo standartinių ir patenka ar gali būti priskirtas pagal numatomą panaudojimo paskirtį į bet kurią iš toliau nurodytų grupių: optiniai komponentai su dielektrinėmis dangomis; optiniai komponentai su metaline danga; įvairių stiklų gaminiai; spalvoto stiklo gaminiai; lazeriniai kristalai; pasyvūs kokybės moduliatoriai; difrakcinės gardelės; interferenciniai veidrodžiai ir filtrai; poliarizuojanti optika; prizmės; lęšiai; darbo saugos priemonės darbui su lazerine spinduliuote; optikos priežiūros priemonės. Bendra numatomų pirkti prekių vertė, įskaitant visus galimus sutarties pratęsimus ir pasirinkimo galimybes, neturi viršyti 250 000 EUR (du šimtai penkiasdešimt tūkstančių eurų) be PVM.

II pirkimo dalis – „Netiesiniai kristalai“: standartiniai netiesiniai kristalai (BBO (BaB2O4); DKDP (KD2PO4); KTP (KTiOPO4); LBO (LiB3O5)) bei nestandartiniai netiesiniai kristalai, kurie savo fizikiniais dydžiais skiriasi nuo standartinių ir patenka ar gali būti priskirtas pagal numatomą panaudojimo paskirtį į bet kurią iš toliau nurodytų grupių: netiesiniai kristalai, Pokelso elementai. Bendra numatomų pirkti prekių vertė, įskaitant visus galimus sutarties pratęsimus ir pasirinkimo galimybes, neturi viršyti 75 000 EUR (septyniasdešimt penki tūkstančiai eurų) be PVM.

III pirkimo dalis – „Optomechaniniai komponentai“: standartiniai optomechaniniai komponentai bei nestandartiniai optomechaniniai komponentai, kurie savo fizikiniais dydžiais skiriasi nuo standartinių ir patenka ar gali būti priskirti pagal numatomą panaudojimo paskirtį į bet kurią iš toliau nurodytų grupių: aliumininės plokštės; plieninės plokštės; kampiniai laikikliai; elementų sujungimai; konstrukciniai elementai; bėgiai; optikos laikikliai; diafragmos ir jų laikikliai; transliaciniai, posūkio staliukai; kiti susiję metalo gaminiai. Bendra numatomų pirkti prekių vertė, įskaitant visus galimus sutarties pratęsimus ir pasirinkimo galimybes, neturi viršyti 250 000 EUR (du šimtai penkiasdešimt tūkstančių eurų) be PVM.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00