Rammeavtale om banktjenester

Information

Open procedure
21.05.2014 19:17 (GMT+02:00)
30.06.2014 12:00 (GMT+02:00)

Buyer

Drammen kommune Drammen kommune
Frode Herlung Frode Herlung
Engene 1
3008 Drammen
Norway
939214895

Closing date has passed.

Short description

GENERELT

Drammen kommune ved rådmannens seksjon for plan- og økonomi, skal inngå rammeavtale om banktjenester. Plan – og økonomiseksjonene forvalter basisorganisasjonens og de kommunale foretakenes likviditet. Seksjonen skal, gjennom valg av bankforbindelse, understøtte effektiv drift når det gjelder banktjenester i form av optimal likviditetsstyring, driftskreditt, betalingsformidling, effektive kommunikasjonsløsninger, gode løsninger for elektronisk filoverføring, kontanthåndtering og øvrige daglige banktjenester som fungererstabilt og med tilgjengelig og serviceinnstilt brukerstøtte. I tillegg skal avtalen gi oppdragsgiver mulighet til finansiering av investeringer og plassering av overskuddslikviditet på lenger sikt. Oppdragsgiver skal ha tilgang til rådgiving i forhold til marked, finansieringsløsninger og plasseringsalternativer.

TREKKRETTIGHETER

Oppdragsgiver ønsker en fast trekkrettighet på NOK 250 millioner med mulighet for en periodevis utvidelse av trekkrettigheten på 1 – 3 måneder med inntil NOK 100 millioner.

ELEKTRONISKE SYSTEMLØSNINGER

Oppdragsgiver benytter Agresso økonomisystem. Tilbyders nettbankløsning, herunder teknologi for filoverføringer, må være tilpasset Agresso uten systemtekniske tilpassninger av betydning.

Ved innbetalingstransaksjoner benyttes i dag tegngjenskjenningssystemet OCR, men Oppdragsgiver har en målsetting om å skifte til Cremul i løpet av avtaleperioden.

KONTANTHÅNDTERING

Innlevering av kontanter må kunne foregå fortløpende via nattsafe i Drammen.

AVGRENSNINGER

Låneopptak inngår ikke i anskaffelsen. Det skal følgelig ikke være noen begrensning for låneopptak utenfor avtalebanken. Det skal heller ikke være noen begrensning for plassering av likviditet utenfor avtalebanken.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Konkurransegrunnlag.pdf 424 KB
Vedlegg 1 Regnskapsopplysninger 2013.pdf 23 KB
Vedlegg 2 Transaksjonsmengder 2013.pdf 113 KB
Vedlegg 3 Tilbudsskjema.docx 44 KB
Vedlegg 4 HMS - skjema.pdf 11 KB
Vedlegg 5 Drammen kommunes standard innkjøpsvilkår.pdf 85 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00