Vannverkene i Tyssedal og Håra - anskaffelse av UV i eksisterende anlegg

Information

Negotiated procedure
12.02.2013 12:25 (GMT+01:00)
19.03.2013 13:00 (GMT+01:00)

Buyer

Odda kommune, VAR-tjenesten Odda kommune, VAR-tjenesten
Torstein Backer-Owe Torstein Backer-Owe
Opheimsgata 31,
5750 Odda
Norway

Closing date has passed.

Short description

Tyssedal vannverk/Tyssedal VBA skal oppgraderes med et nytt UV-anlegg, som skal bygges i serie med eksisterende UV. I tillegg til UV skal det leveres rørarrangement i rustfritt stål, ventiler og mengdemålere. Inkludert tilpassing til, og noe ombygging av, eksisterende rør. Det er utarbeidet eget konkurransegrunnlag for Tyssedal.

Håra vannverk/Myklastølhaugane VBA skal oppgraderes med et nytt UV-anlegg i serie med eksisterende UV. Inklusive ombygging av eksisterende UV. I tillegg skal leveres rørarrangement i rustfritt stål, ventiler og mengdemåler. Inkludert tilpassinger til, og noe ombygging av, eksisterende rør. Det er utarbeidet eget konkurransedokument for Håra.

Konkurranseformen er konkurranse med forhandling i ett trinn. Dvs det blir ikke foretatt prekvalifisering. Tidsfrist for mottak av tilbud finnes i kap. IV.3.4. Konkurransedokumentene skal lastes ned elektronisk fra Doffin. NB! Det stilles krav om at det skal gis tilbud på begge anleggene. Det vil bli opprettet en kontrakt for begge anleggene.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=282323.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
UV_Myklastøl_tilbudsgrunnlag_komplett_11.02.13.pdf 5,34 MB
UV_Tyssedal_tilbudsgrunnlag_komplett_11.02.13.pdf 5,93 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00