Spesialist i sosialt arbeid i NAV i Nav Sagene

Information

15.06.2021 09:33 (GMT+02:00)

Buyer

Oslo kommune Bydel Sagene Oslo kommune Bydel Sagene
Erling Baardsen Erling Baardsen
Vitaminveien 4
0485 Oslo
Norway
974778726

Short description

Oslo kommune Bydel Sagene Nav-kontoret er i endring og skal gjennomføre faglig tjenesteutvikling på sosialtjenesteområdet over en 2-årsperiode med start høsten 2021.

Sosialtjenesten i Nav har ca 100 ansatte og har fagavdelinger for mottaksarbeid, ungdomsarbeid, familie- og levekårsarbeid og arbeidsrettet oppfølging med brukere med rus- og psykiatriutfordringer. Utviklings- og innovasjonsarbeidet er dynamisk og utformes i samarbeid med Nav-leder, avdelingsledere, ansatte og brukere med mål om bedre tjenester for lavere kostnader. Alle fagavdelinger kan være aktuelle, men fokus vil være på familie-levekårsarbeid og ungdomsarbeid i et sosialfaglig Nav-perspektiv. Arbeidet vil være å prøve ut ideer om forbedringer i prosessene i praktisk arbeid, ved å selv jobbe med brukere med bistandsbehov og være læremester og rollemodell for ansatte parallelt. Omfanget av oppdragene vil variere og leverandør må kunne være fleksibel. Kontrakten vil være ca. 1 million kr over 2 år.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Prisskjema konsulenttjenester.xlsx 10 KB
Kontrakt for kjøp av Spesialist i sosialt arbeid i Nav i NAV Sagene.pdf 554 KB
Konkurransegrunnlag_Spesialist i sosialt arbeid i NAV i Nav Sagene.pdf 563 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00