Tietopyyntö / tekninen vuoropuhelu: Genetiikan laboratorion tietopyyntö toistojaksosairauksien diagnostiikka.

Information

01 - Prior information notice
Not applicable
09.10.2020 17:03 (GMT+02:00)
18.10.2020 22:59 (GMT+02:00)

Buyer

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Irina Lev Irina Lev
PL 441, HUS (Uutistie 5, FI-01770 Vantaa)
FI-00029 Helsinki
Finland
1567535-0

Closing date has passed.

Short description

Tämä ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, vaan tietopyyntö ja sen kautta kutsu markkinavuoropuheluun. HUSLAB Genetiikan laboratorio on HUS-sairaanhoitopiirin lääketieteellisen genetiikan asiantuntijayksikkö ja akkreditoitu genetiikan laboratoriodiagnostiikkapalveluiden tarjoaja. Laboratorio tekee vuosittain n. 450 kpl toistojaksosairauksien diagnostiikkatutkimuksia (Fragiili X -oireyhtymä, Huntingtonin tauti, Dystrofia myotonica 1). Laboratorio hakee kyseisiin tutkimuksiin samanlaisella laboratorioprotokollalla tehtäviä analysointikittejä, jotka soveltuvat ajettavaksi ABI3500Dx-laitteella. Tämä ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, vaan tietopyyntö ja sen kautta kutsu markkinavuoropuheluun. Tietopyynnön julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on esiselvitykseen ja markkinakartoitukseen liittyvä tietopyyntö. Tämä asiakirja ei velvoita hankintayksikköä toteuttamaan varsinaista hankintaa. Tietopyyntöön annetut vastaukset eivät sido vastaajaa millään tavalla suhteessa mahdolliseen myöhemmin toteutettavaan hankintaan. HUSLAB Genetiikan laboratorio on HUS-sairaanhoitopiirin lääketieteellisen genetiikan asiantuntijayksikkö ja akkreditoitu genetiikan laboratoriodiagnostiikkapalveluiden tarjoaja. Genetiikan laboratorio käsittelee ja tutkii vuosittain tuhansia potilasnäytteitä HUS ja muiden sairaanhoitopiirien toimeksiannoista. Laboratorio tekee vuosittain n. 450 kpl toistojaksosairauksien diagnostiikkatutkimuksia (Fragiili X -oireyhtymä, Huntingtonin tauti, Dystrofia myotonica 1). Laboratorio hakee kyseisiin tutkimuksiin samanlaisella laboratorioprotokollalla tehtäviä analysointikittejä, jotka soveltuvat ajettavaksi ABI3500Dx- laitteella. Nyt haettavilla analysointikiteillä tulisi olla seuraavat ominaisuudet: — Tutkimuksessa määritetään sekä normaalialleelien koot että mahdollisen toistojaksomutaation koko ainakin 200 toistoon asti yhdellä (1) PCR-reaktiolla — Mahdollisuus määrittää myös suurempien toistojaksomutaatioiden koko DM1-taudissa — Yhtenäinen laboratorioprotokolla kaikille nyt haettaville tutkimuksille — Mahdollisuus yhdistää samaan PCR- ja kapillaarielektroforeesiajoon useampaa eri kittiä — PCR-tuote ei vaadi puhdistamista ennen kapillaarielektroforeesia — Tutkimus on mahdollista suorittaa alusta loppuun yhden (1) työpäivän aikana (8 h) — Tutkimusten vaatima aktiivinen tekoaika (hands-on) on korkeintaan 90 min — CE-IVD-merkintä on ainakin osalla kittejä ja toivotaan suunnitelmaa muiden kittien CE-IVD-merkinnän saamisesta — Ainakin osalle kiteistä on tarjolla helppo- ja nopeakäyttöinen analysointiohjelmisto, ja toivotaan että kaikki kitit ovat tulevaisuudessa mahdollista analysoida samalla ohjelmalla.

HUSLAB Genetiikan laboratorio pyytää tarjoajilta vastauksia toistojaksosairauksien diagnostiikkaan sähköpostitse osoitteeseen maarit.lappalainen@hus.fi 18.10.2020 mennessä.

Hankittavan järjestelmän tulee sopeutua HUS tietohallinnon toiminnallisiin sekä tietoturvavaatimuksiin ja toimia laboratorion toimintaa ohjaavissa SFS-EN ISO 15189:2013 standardeissa ja muussa alan ohjeistuksessa annettujen vaatimusten mukaisesti. Ilmoittautuminen Tietopyyntöön osallistumisesta on ohjeistettu kohdassa VI.3).

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00