Prissikringsmuligheter i det nordiske kraftmarkedet- Kan introduksjon av transmisjonsrettigheter gi en merverdi til det eksisterende finansielle markedet?

Informacija apie pirkimą

02 - Savanoriškas pirkimas
2015-03-30 12:12 (GMT+03:00)
2015-04-22 13:00 (GMT+03:00)
Ne

Informacija apie pirkėją:

Norges Vassdrags- og Energidirektorat (NVE) Norges Vassdrags- og Energidirektorat (NVE)
Astrid Sollie Skårdalsmo Astrid Sollie Skårdalsmo
Middelthunsgate 29
0368 OSLO
Norvegija
970205039

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Network Code on Forward Capacity Allocation» er en nettkode som har juridisk forankring i EUs tredje energimarkedspakke. Formålet med nettkoden er å øke krafthandelen mellom land gjennom å sørge for at markedsaktørene har muligheter for langsiktig prissikring og dermed kan redusere sin risiko knyttet til ulike områdepriser. I det foreliggende utkastet til nettkode legges det opp til at de systemansvarlige nettselskapene skal pålegges å selge transmisjonsrettigheter, med mindre den nasjonale regulatoren har fattet vedtak om det motsatte. Forslaget kan innebære en endring i markedsdesignet for prissikringsprodukter i det nordiske kraftmarkedet, da det per i dag ikke eksisterer lovgivning i Norge som omhandler utstedelse av transmisjonsrettigheter. Formålet med studien er å få en vurdering, fra et samfunnsøkonomisk perspektiv, av hva slags konsekvenser en eventuell innføring av transmisjonsretter vil kunne ha i det nordiske kraftmarkedet

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva