Rammeavtale 16/6264 veterinærvakttjenester

Hankinnan yleistiedot

Avoin menettely
27.10.2016 18.46 (GMT+03:00)
24.11.2016 13.00 (GMT+02:00)

Hankintayksikkö

Ringsaker kommune Ringsaker kommune
Ann Marit Holumsnes Ann Marit Holumsnes
Postboks 13
2381 Brumunddal
Norja
864950582

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Ordningen med veterinærvakter er etablert i henhold til lov 15. juni 2001 nr. 75 om veterinærer og annet dyrehelse-personell § 3 a.

Ordningen med veterinærvakter skal sikre at det i kommunal/interkommunal regi blir etablert klinisk vakt for veterinærer i alle deler av landet slik at nødvendig veterinærhjelp kan skaffes utenom ordinær arbeidstid. Veterinærvakten er en nødvendig del av beredskapen mot alvorlige smittsomme dyresykdommer og viktig for å opprettholde god dyrevelferd.

Denne anskaffelsen gjelder levering av veterinærvakttjenester i vaktdistriktene Ringsaker nord og Ringsaker sør i Ringsaker kommune.

Mer informasjon om anskaffelsens formål og omfang og om vaktdistriktet er tatt inn i bilag nr. 1 Kravspesifikasjon.

For å dekke opp behovet for veterinærer i vaktordningen, vil det bli inngått minimum 8, maksimum 10 avtaler i denne konkurransen. Nærmere beskrivelse av krav til samarbeid mellom veterinærene er beskrevet i standard kontraktsvilkår pkt. 3.

Leverandøren må i tilbudet spesifisere hvilken navngitt veterinær som tilbys til å utføre vakttjenestene. Dersom en leverandør har flere veterinærer som ønskes inn i ordningen, kan leverandøren inngi flere tilbud, hvert med en navngitt veterinær oppgitt.

Hvert enkelt tilbud vil så bli vurdert som et selvstendig tilbud og bli vurdert opp mot alle øvrige tilbud som kommer inn i konkurransen.

Dersom det ikke kommer inn tilbud fra 8 kvalifiserte tilbydere, vil Ringsaker kommune gjennomføre en supplering av kvalifiserte leverandører i løpet av i kontraktsperioden.

Hankinta-asiakirjat

Tiedosto Koko
Konkurransegrunnlag.docx 118 KB

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600