Rammeavtale 16/6264 veterinærvakttjenester

Информация о тендерe

Open procedure
27.10.2016 17:46 (GMT+02:00)
24.11.2016 12:00 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Ringsaker kommune Ringsaker kommune
Ann Marit Holumsnes Ann Marit Holumsnes
Postboks 13
2381 Brumunddal
Норвегия
864950582

Closing date has passed.

Информация о тендере

Ordningen med veterinærvakter er etablert i henhold til lov 15. juni 2001 nr. 75 om veterinærer og annet dyrehelse-personell § 3 a.

Ordningen med veterinærvakter skal sikre at det i kommunal/interkommunal regi blir etablert klinisk vakt for veterinærer i alle deler av landet slik at nødvendig veterinærhjelp kan skaffes utenom ordinær arbeidstid. Veterinærvakten er en nødvendig del av beredskapen mot alvorlige smittsomme dyresykdommer og viktig for å opprettholde god dyrevelferd.

Denne anskaffelsen gjelder levering av veterinærvakttjenester i vaktdistriktene Ringsaker nord og Ringsaker sør i Ringsaker kommune.

Mer informasjon om anskaffelsens formål og omfang og om vaktdistriktet er tatt inn i bilag nr. 1 Kravspesifikasjon.

For å dekke opp behovet for veterinærer i vaktordningen, vil det bli inngått minimum 8, maksimum 10 avtaler i denne konkurransen. Nærmere beskrivelse av krav til samarbeid mellom veterinærene er beskrevet i standard kontraktsvilkår pkt. 3.

Leverandøren må i tilbudet spesifisere hvilken navngitt veterinær som tilbys til å utføre vakttjenestene. Dersom en leverandør har flere veterinærer som ønskes inn i ordningen, kan leverandøren inngi flere tilbud, hvert med en navngitt veterinær oppgitt.

Hvert enkelt tilbud vil så bli vurdert som et selvstendig tilbud og bli vurdert opp mot alle øvrige tilbud som kommer inn i konkurransen.

Dersom det ikke kommer inn tilbud fra 8 kvalifiserte tilbydere, vil Ringsaker kommune gjennomføre en supplering av kvalifiserte leverandører i løpet av i kontraktsperioden.

Закупочная документация

Название Объем
Konkurransegrunnlag.docx 118 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00