Rammeaftale om ledsagelse efter Servicelovens § 97.

Hange

Ei kohaldata
02.06.2017 11:19 (GMT+03:00)

Hankija

Hillerød Kommune Hillerød Kommune
Hillerød Kommune, Økonomiafdelingen Hillerød Kommune, Økonomiafdelingen
Kim Mikkelsen Kim Mikkelsen
Trollesmindeallé 27
3400 Hillerød
Taani

Hanke lühikirjeldus

Hillerød Kommune påtænker at gennemføre en tilbudsindhentning efter Udbudslovens § 187. Hillerød Kommune udbyder en del af opgaven med ledsagelse efter Servicelovens § 97. Målgruppen for ordningen er voksne personer under pensionsalderen, der ikke kan færdes alene på grund af betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Tilbuddet omfatter 15 timers ledsagelse om måneden, og timerne kan opspares over ½ år. Leverandøren skal administrere dette. Ledsageordningen indeholder ikke socialpædagogisk bistand, men udelukkende ledsagelse til aktiviteter, som brugeren selv bestemmer indholdet i, og ordningen er således begrænset til personer, der kan efterspørge individuel ledsagelse uden socialpædagogisk indhold. Der stilles derfor heller ikke krav til ledsagernes uddannelse, men ledsageren skal kunne hjælpe borgeren med forflytning f.eks. fra kørestol til anden stol og ved eksempelvis toiletbesøg.

Den del af opgaven, der udbydes, udgjorde i 2016 ca. 7 500 timer fordelt på ca. 120 borgere. Rammeaftalen vil blive indgået med en løbetid på op til 4 år inkl. option på forlængelse.

Rammeaftalen vil blive tildelt uden yderligere offentliggørelse, og interesserede leverandører som ønsker at byde på opgaven skal tilkendegive deres interesse skriftligt ved at kontakte ordregiver via de i forhåndsmeddelelsen anførte kontaktoplysninger senest onsdag den 21.6.2017.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti