Levering af Bleer til KomUdbud

Hange

03 - Hankelepingu sõlmimise teade
Ei kohaldata
22.12.2015 14:46 (GMT+02:00)

Hankija

Esbjerg Kommune Esbjerg Kommune
Louise Termansen Louise Termansen
Torvegade 74
6700 Esbjerg
Taani
39877511

Hanke lühikirjeldus

Udbuddet omfatter engangsbleer til voksne og børn, samt beslægtede produkter i form af diverse tilbehør, så som stiklagener. Udbuddet er opdelt i 2 delaftaler. Der kan afgives tilbud på en eller begge udbudte delaftaler. Der kan ikke afgives bud på dele af en enkelt delaftale.

Delaftale 1 - Bleer: Udbuddet omfatter engangsbleer der er bevilget jf. Servicelovens § 112 med direkte levering til borgere i eget hjem, samt levering til beboere på plejecentre, hjemmeplejen og andre institutioner. Dertil kan der forekomme køb til depot.

Kommunerne ønsker at sætte brugerne i fokus. Leverandøren skal derfor ikke kun tilbydes et sortiment af inkontinensprodukter, men også medvirke til forebyggelse af inkontinens gennem uddannelse af personel og bistå med redskaber til rådgivning der kan medvirke til at minimere behovet for brugen af inkontinenshjælpemidler. 

På delaftale 1 deltager: Fredericia, Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Kolding, Lemvig, Vejle, Silkeborg, Sønderborg og Randers.

Delaftale 2 - Børnebleer til institutioner: Udbuddet omfatter engangsbleer til børn med levering til kommunale institutioner og afdelinger.

Forbrug af produkter fordelt på delaftaler forventes på årsbasis at udgøre for delaftale 1: Bleer på bevilling samt køb til depot 18 mio. kr. ekskl. moms og for delaftale 2: Børnebleer til institutioner 4,1 mio. kr. ekskl. moms.

På delaftale 2 deltager: Aarhus (fra den 01.03.17), Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Kolding, Lemvig, Vejle, Silkeborg, Randers og Svendborg.

Tilbudsfrist onsdag den 2. december 2015 kl. 12.00

Der skal fremsendes/afleveres vareprøver af de i bilag 1, Tilbudsliste tilbudte produkter. Alle vareprøver skal være mærket med udbuddets positionsnummer samt tilbudsgivers varenummer. Vareprøverne skal stemme overens med det tilbudte. Frist for levering af vareprøver er den 4. december 2015.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti