Levering af hvile/plejemøbler til Esbjerg Kommune (udbud)

Hange

03 - Hankelepingu sõlmimise teade
Ei kohaldata
23.03.2015 15:05 (GMT+02:00)

Hankija

Esbjerg Kommune Esbjerg Kommune
Louise Termansen Louise Termansen
Torvegade 74
6700 Esbjerg
Taani
39877511

Hanke lühikirjeldus

Udbuddet vedrører levering af hvile/plejemøbler til Esbjerg Kommune (herefter benævnt ordregiver) og omfatter køb af plejemøbler, herunder spisebord og stole samt hvilemøbler. 

Opgaven indgås som en rammeaftale med én virksomhed. Valg af leverandør er ikke afsluttet, før rammekontrakt er underskrevet af begge parter. Aftalen vil være obligatorisk og dermed bindende for alle afdelinger og institutioner hos ordregiver. Følgende selvejende institutioner med driftsoverenskomst er ligeledes forpligtet af nærværende aftale: Center for Socialt Udsatte Skjoldbo, ETAC Rehabiliteringscenter samt Esbjerg Krise- og Aktivitetscenter. Andre selvejende institutioner har ikke ret til at anvende nærværende aftale.

Der er 19 plejecentre i Esbjerg Kommune, som kan betegnes som primære aftagere af hvile/plejemøbler. Dertil er der ca. 370 institutioner, afdelinger mv. i Esbjerg Kommune, som kan påregnes som mulige leveringsadresser. En fortegnelse over kommunens institutioner, afdelinger mv. udleveres i forbindelse med kontraktindgåelse, kan også ses på kommunens hjemmesidewww.esbjergkommune.dk.

Køb af varer på den indgåede rammeaftale foretages som udgangspunkt af den enkelte institution/afdeling. Esbjerg Kommune forbeholder sig retten til at foretage suppleringskøb til eksisterende møbler i det omfang udbudsdirektivet tillader det.

Fanø Kommune har ret til at benytte Esbjerg Kommunes indkøbsaftaler, men er ikke forpligtede hertil. Der kan læses mere om Fanø Kommune på www.fanoe.dk

Det samlede forbrug af produkter omfattet af udbuddet forventes på årsbasis at udgøre cirka 400.000 danske kr. ekskl. moms. Der er alene tale om et estimat, som ikke er bindende for ordregiver. 

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti