Ultralydapparater til klinikk for Anestesi og intensiv ved St. Olavs Hospital HF

Hange

17.03.2015 18:12 (GMT+02:00)

Hankija

St. Olavs Hospital HF St. Olavs Hospital HF
Terje Haarberg Terje Haarberg
Olav Kyrres gt 6
7030 Trondheim
Norra
883974832

Eesmärk

St. Olavs Hospital HF org. nr. 883 874 832 (oppdragsgiver) vil med dette kunngjøre at vi har til intensjon om å inngå avtale om kjøp av 3-tre- ultralydapparat av merket Sonosite Edge i fra Secma AS org. nr. (912 051 676).

Anskaffelsen gjelder 3-tre- bærbare ultralydmaskiner til undersøkelse av pasienter på klinikk for anestesi og intensiv. Apparatet skal kunne utføre hemodynamiske vurderinger, vaskulær aksess, nerveblokader, pleuratapping, lunge ultralyd samt stort utvalg av prober med mulighet for ekkokardiografiske undersøkelser med transøsofageal ultralyd. Siden apparatene skal brukes i et hektisk miljø av mange ulike brukere, er det viktig at utstyret er robust samt lett å flytte rundt. Prober bør tåle fall fra høyde tilsvarende ultralydmaskinens høyde uten risiko for at proben ødelegges. Søl fra blod/kroppsvæsker kan forekomme slik at apparatet må ha spesielle barrierer for veske søl både for enkel rengjøring og minske infeksjonsrisiko. Rask oppstart ved akutte situasjoner og lang batteridrift er viktig for denne anskaffelsen.

Systemet som leveres dekker bl.a. oppstartstid på 1 sek (12 sek fra helt avslått), robusthet (prober og maskin er droptestet fra 1 meter og 5 års garanti på maskin og prober er inkludert), sprutsikkert tastatur som tåler væske eller blod søl og er lett å rengjøre, stort transdusersortiment, portabilitet (under 4 kg), SonoMBe (nålevisualisering), minimal støy, samt mulighet for å oppgradere til 5 timers batteritid, Axo Track (nåleguide) og powerpark.

Klinikken har i dag allerede flere Sonosite maskiner og henviser til tverrfaglig bruk og optimal utnyttelse av ressurskapasitet på tvers av avdelingene i klinikken. Anskaffelsen er et ledd i å standardisere klinisk ultralyddiagnostikk ved klinikken.

Apparatene som er tenkt anskaffet er Sonosite Edge, 2 nye og 1 demonstrasjonsapparat.

Det er stort fokus på standardisering innenfor klinisk diagnostikk. Maskiner på anestesiavdelingen er kompatibel med maskinene som her skal anskaffes og felles brukergrensesnitt bidrar til standardisering, effektivisering og kvalitetssikring av prosedyrer. Transduserkompabilitet mellom EDGE og M-Turbo system på St Olavs Hospital gir fleksibilitet. Dette sammen med SonoSites 5 års garantier for prober og maskin samt ingen forebyggende vedlikehold nødvendig innenfor utstyrets levetid gir driftsmessige fordeler.

Anskaffelsen verdi inklusive levetidskostnader over 7 år er estimert til ca. 1 000 000,- inkl mva



Kontraktstildeling
Tittel: Ultralydapparater til klinikk for Anestesi og intensiv ved St. Olavs Hospital HF
Dato for kontraktstildeling: 29-03-2015
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Secma AS912 051 676, Postboks 9495 Sluppen, 7496 Trondheim, NO, Telefon: +47 81510049.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti