Anskaffelse av utstyr til EUS til Medisinsk klinikk ved St. Olavs Hospital HF

Hange

03 - Hankelepingu sõlmimise teade
Ei kohaldata
26.06.2014 18:22 (GMT+03:00)

Hankija

St. Olavs Hospital HF St. Olavs Hospital HF
Terje Haarberg Terje Haarberg
Olav Kyrres gate 6
7030 TRONDHEIM
Norra
883974832

Hanke lühikirjeldus

Forespurte utstyr er nødvendig for cancer "staging" før kirurgisk behandling. Gastrokirurgisk avdeling er avhengig av å få disse undersøkelsene gjort før operasjon av øsofaguscancer og ca. 50 % av prosedyrene som gjøres med dette utstyret dreier seg om preoperativ stadieinndeling. Utstyret brukes også til FNA for cancerdiagnostikk (ultralydveiledet biopsitaking av svulster), til drenering av cycster og abcesser i bukspyttkjertelen og tilsvarende. Nytt EUS utstyr gjør at man kan nå områder i tarmen (duodenum) der man ikke kom til tidligere og er betydelig mer skånsomt for pasienten, slik at oppdragsgiver i større grad kan gjøre prosedyrer i sedasjon i stedet for narkose. Oppdragsgiver påpeker at ved prosedyrer i bruk på pasienter i narkose, må utstyret fraktes til pasient, noe som stiller krav til utstyrets grad av mobilitet.

Det legges også vekt på at risikoen for komplikasjoner er betydelig mindre ved bruk av EUS utstyr til denne typen behandling. Per i dag benyttes Radialskop, Lineærskop med lyskilde, samt prosessor og ultralydenhet for mottak og prosessering av bildene som mottas fra skopene. Oppdragsgiver ønsker da tilbud på tilsvarende utstyr som beskrevet ovenfor.

Avdelingen/klinikken gjennomfører i dag estimert 80 undersøkelser per år med dette utstyret og oppdragsgiver presiserer at vi vil kostnadsberegne utstyr og forbruksmateriell oppgitt i tilbudet gjennom utstyrets forventede levetid. Antall undersøkelser er økende og dette vil stille krav til forventet levetid på tilbudt utstyr i denne anbudskonkurransen.

Nødvendig opplæring av alt personell som jobber i den berørte enheten må inngå i leveransen.

​​​​Anbudet gjelder anskaffelse av utstyr for EUS behandling til Medisinsk klinikk ved St. Olavs Hospital HF.

EUS gjennomføres per i dag med Radialskop, lineærskop med lyskilde/prosessor, samt en ultralydenhet (ultralydapparat). Oppdragsgiver har i dag utstyr til EUS i fra 2006 og vi ønsker i denne anbudskonkurransen å se på alternative metoder for ”lagring” av nytt utstyr for forenklet bruk og logistikk (se vedlagte kravspesifikasjon).

Følgende utstyr bes tilbudt i denne anbudskonkurransen:

1 stk radialskop

1 stk lineærskop

1 stk lyskilde/prosessor

1 stk ultralydapparat

1 stk vannpumpe for mulighet til å sette vann via arbeidskanal luminalt på tilbudte skop

Oppdragsgiver har åpnet for muligheten for å kunne gjenbruke eksisterende lineærskop (se vedlagte kravspesifikasjon) for setting av grove stenter ved f.eks. drenasje av pseudocyster i pankreas. Tilbyder bes tilby utstyr som er kompatibelt med dette, eller tilby en løsning for lineærskop for setting av grove stenter inkludert i tilbudet. Egen post for dette er satt opp i Vedlegg B, Prisskjema.

Oppdragsgiver vil besvare alle spørsmål, men det kan ikke påregnes å bli besvart etter gjeldende tidsfrist for spørsmål i denne anbudskonkurransen.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti