Udfytterkørsel for Københavns Kommune

Hange

03 - Hankelepingu sõlmimise teade
Ei kohaldata
11.06.2014 11:21 (GMT+03:00)

Hankija

Københavns Kommune, Børne- og Ungeforvaltningen Københavns Kommune, Børne- og Ungeforvaltningen
Dorthe A Dornonville de la Cour Dorthe A Dornonville de la Cour
Gyldenløvesgade 15
Sundhed og Indkøb

1502 København V
Taani
64942212

Hanke lühikirjeldus

Københavns Kommune udbyder hermed rammeaftaler for udflytterkørsel af børnehavebørn i offentligt EU-udbud.

Kørslen omfatter kørsel med børn i alderen 2 år og 10 måneder op til 6 år. Kørselen omfatter kørsel på hverdage tur/retur fra børnehavernes opsamlingssted til udflyttersted, som er beliggende enten i Københavns Kommune eller i en anden kommune. Der vil være behov for kørsel ca. 220 dage om året.

Rammeaftalen skal kunne dække ca. 90 ruter, som vil blive udbudt af ca. 8 - 10 omgange i efterfølgende miniudbud. Første mini udbud igangsættes når der er indgået aftale med 10 – 14 leverandører på rammeaftalen. der vil løbende være behov for gennemføreslse af miniudbud i kontraktperioden.

De valgte leverandører vil være på rammeaftalen så længe de kan leve op til de krav der er stillet om materiel, personale, samarbejde etc. Miniudbud vil blive gennemført blandt de leverandører der er på rammeaftalen og der vil der blive indgået aftale med én leverandør pr. rute. Der skal bydes en pris pr. rute t/r pr. dag. og buddet med den laveste pris vinder ruten.

Kravspecifikationen indeholder en beskrivelse af de krav, ønsker og forventninger, Københavns Kommune har til såvel kørselsmateriellet, selve udførelsen af kørslen mv. Kørselsleverandøren skal kunne opfylde alle de nedenfor anvisningskrav, medmindre andet er angivet.

Kravspecifikationen fastlægger de overordnede krav i forbindelse med løsningen af transportopgaverne, mens de mere specifikke detaljer, samt den daglige kontakt foregår mellem den enkelte institution og kontrakthaver.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti