Udbud af finansielle serviceydelser - Daglige bankforretninger

Hange

Avatud menetlus
06.11.2012 9:21 (GMT+02:00)
21.11.2012 13:00 (GMT+02:00)

Hankija

Langeland kommune Langeland kommune
Conny Hanne Nielsen Conny Hanne Nielsen
Fredensvej 1
5900 Rudkøbing
Taani

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Langeland Kommune ønsker at indgå en rammeaftale på finansielle serviceydelser vedrørende kommunens daglige bankforretninger.

Langeland Kommune udbyder en rammeaftale med et pengeinstitut, med henblik på håndtering af kommunens daglige bankforretninger.

Langeland Kommune har et indbyggerantal på omkring 13.000 indbyggere.

På kommunens hjemmeside www.langelandkommune.dk er der mulighed for at læse mere om Langeland Kommune.

Langeland Kommune har et nettodriftsbudget i 2013 på ca. 950 mio. kr. og et årligt anlægsbudget på ca. 15 mio. kr. årligt.

Rammeaftalen omfatter alle kommunens direktørområder og institutioner. Udover kommunens egne institutioner skal rammeaftalen som udgangspunkt også omfatte selvejende institutioner med kommunale tilskud, i det omfang det er muligt i henhold til gældende driftsoverenskomster.

Herudover skal rammeaftalen også omfatte fonde og legater med særlig tilknytning til kommunen, hvor det er muligt at anvende kommunens hovedpengeinstitut.

Desuden skal rammeaftalen omfatte en række borgerrelaterede ydelser, herunder opretning af Nemkonto og betalingshåndtering.

Langeland Kommune kan vælge at oprette et mindre antal konti i andre pengeinstitutter, såfremt en af Langeland Kommunes afdelinger/institutioner ikke ligger i umiddelbar nærhed af en af tilbudsgivers filialer.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti