Rekrutteringstjenester - Rammeavtale

Hange

02 - Hanketeade TV02
11.01.2012 16:50 (GMT+02:00)
18.01.2012 13:00 (GMT+02:00)
Ei

Hankija

Brønnøysundregistrene Brønnøysundregistrene
Sissel Fiplingdal Sissel Fiplingdal
Havnegata 48
8910 BRØNNØYSUND
Norra
974760673

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Det skal etableres en eller flere rammeavtaler for bistand til rekruttering av nye medarbeidere. Avtalen(e) skal ha varighet på 2 år, og Brønnøysundregistrene skal ha en ensidig opsjon på forlengelse av avtalen(e) i ytterligere 1 + 1 år.

Formålet med rammeavtalen(e) er å sikre oppdragsgiver tilgang til kvalifisert rekrutteringsbistand i ansettelsessaker innenfor følgende fire fagområder:
1.    IT relaterte fagområder spesielt innenfor nasjonal e-forvaltning og Altinn-løsningen
2.    Kommunikasjonsstillinger
3.    Lederstillinger på høyere nivå
4.    Tyngre fagstillinger med særskilt kompetanse

Leverandørene kan gi tilbud på en eller flere av disse fagområdene.
Hvert fagområde vil bli evaluert for seg, og kontrakten for hvert fagområde vil bli tildelt til leverandøren som har gitt det mest økonomisk fordelaktige tilbudet ihht. tildelingskriteriene. En og samme leverandør kan derfor bli tildelt kontrakten på flere fagområder.

Oppdraget vil omfatte komplette rekrutteringsoppdrag, men det kan også bli aktuelt å avrope bare deler av rekrutteringsprosessen, for eksempel søk i markedet.  

Anskaffelsen er nærmere spesifisert i konkurransegrunnlaget. Tilgang til konkurransegrunnlag og vedlegg får man elektronisk i konkurransegjennomføringsverktøyet Mercell ved at man trykker på fanebladet ”Gi tilbud”, og deretter på knappen ”Jeg ønsker å tilby” evt. ”Jeg ønsker ikke å tilby”. Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, kan du ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.     

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti