Potilassimulaattori akuutti- ja tehohoidon simulaatioihin

Hange

Avatud menetlus
03.02.2021 11:18 (GMT+02:00)
17.02.2021 12:00 (GMT+02:00)

Hankija

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy
Nuutti Teräsalmi Nuutti Teräsalmi
Patteristonkatu 3 D
50100 Mikkeli
Finland
2472908-2

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy (myöhemmin Xamk) pyytää tarjouksia potilassimulaattorista akuutti- ja tehohoidon simulaatioihin tämän tarjouspyynnön mukaisesti.
Potilassimulaattorin tulee soveltua sairaanhoitajaopiskelijoiden koulutuksen akuutti- ja tehohoidon simulaatioihin. Simulaatioissa harjoitellaan mm. hengitys- ja verenkiertovajauspotilaan, sekä neurologisen potilaan hoitoa ja hoitoelvytystä. Simulaattorin tulee olla yhteensopiva invasiivisten ja noninvasiivisten hengityksen tukilaitteiden kanssa. Simulaattoriin tulee voida infusoida tavallisimpia terveydenhuollossa käytettäviä iv -nesteitä. Tärkeää on potilassimulaattorin varma toimiminen ja helppokäyttöisyys.

Simulaattorin tulee muistuttaa käyttömahdollisuuksiltaan mahdollisimman hyvin oikeaa potilasta. Sen tulee näyttää ihmiseltä, sille voi tehdä hoitotoimenpiteitä ja säädetyt toiminnot näkyvät oikein potilasmonitorin parametreissa.

SImulaattorin tulee olla yhteensopiva Xamkilla käytössä olevan kuvan- ja äänen tallentamisen järjestelmän kanssa. Kuvaus nykyisestä simulaatioympäristöstä löytyy tämän hankintailmoituksen liitteestä 1 "Yleiskuvaus_MLISimulaatiotilat".

VARATOIMITTAJAN VALINTA

Xamk valitsee varatoimittajaksi kilpailutuksessa toiseksi tulleen Tarjoajan. Varatoimittaja valitaan siltä varalta, että kilpailussa eniten pisteitä saaneen toimittajan antamat tiedot eivät pidä paikkaansa, toimittaja esittää kohtuuttomia muutoksia sopimusehtoihin, neuvotteluissa ei muusta syystä päästä yhteisymmärrykseen sopimuksen sisällöstä tai sopimukselle syntyy toimituksen aikana ehtojen mukainen purkuperuste.

Tällöin hankintayksikkö kumoaa tekemänsä hankintapäätöksen ja tekee uuden hankintapäätöksen sekä solmii sopimuksen varatoimittajan kanssa. Jos sopimuksen teko ei edellä mainituista syistä toteudu varatoimittajankaan kanssa, hankintayksikkö järjestää uuden kilpailutuksen.


 

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
Liite_1_Yleiskuvaus_MLISimulaatiotilat.pdf 97 KB
Potilassimulaattori akuutti- ja tehohoidon simulaatioihin.pdf 297 KB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti