Annulation af Udbud - konsulentydelser i forb. med anbringelse af børn og unge i familiepleje, aflastningsordn. i plejefam. for børn og unge samt døgnoph. i plejefam.

Hange

Contract award notice
21 - Social and other specific services – public contracts
Avatud menetlus
06.09.2020 14:51 (GMT+03:00)

Hankija

Bornholms Regionskommune Bornholms Regionskommune
Mette Rasch Pedersen Mette Rasch Pedersen
Ullasvej 23
3700 Rønne
Taani
26696348

Hanke lühikirjeldus

Bornholms Regionskommune, Center for Børn og Familie, herefter også kaldet Ordregiver, ønsker efter udbud, at indgå en rammeaftale på levering af konsulentydelser i forbindelse anbringelse af børn og unge i familiepleje, aflastningsordning i plejefamilie for børn og Unge samt døgnophold i plejefamilie for barnets og forældremyndighedsindehaver.

Udbuddet omfatter driftsopgaver i forbindelse med anbringelse af børn og unge i plejefamilie, aflastningsfamilier til børn og unge samt døgnophold i plejefamilie for barnet og forældremyndighedsindehaver.

Ordregiver er ansvarlig for den omsorg og behandling der gives til det enkelte barn og dennes familie, mens Tilbudsgiver, i videst muligt omfang skal sikre, at de fysiske og udviklingsstøttende rammer omkring det enkelte barn i plejefamilien lever op til det formål og de mål, som barnets/ den unges handleplan kræver.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti