R00791 - Rammeavtale for prosjektadministrasjon, prosjekt- og byggeledelse

Hange

17 - Contract notice for contracts in the field of defence and security
Piiratud menetlus
02.04.2020 12:46 (GMT+03:00)
19.08.2019 17:00 (GMT+03:00)
Ei

Hankija

Forsvarsbygg Forsvarsbygg
Oddgeir Ekerhovd Oddgeir Ekerhovd
Grev Wedels plass 5
0151 OSLO
Norra
975950662

Tender is cancelled

Hanke lühikirjeldus

Forsvarsbygg inviterer leverandører til å inngi søknad om deltakelse i en begrenset anbudskonkurranse uten forhandlingsadgang.

Formålet er å dekke Forsvarsbygg sitt behov for prosjektledelse (PL), Byggeledelse (BL) og enkelte prosjektadministrative tjenester.

Rammeavtalene defineres å omfatte hele Forsvarsbygg, men med begrensningen mot eksisterende avtaler inntil de avsluttes og evt. særskilte prosjekter som må ha egen rammeavtale. Estimat tar derfor utgangspunkt i Forsvarsbyggs omsetning på dette fagområdet de siste 3,5 år. Basert på en mulig varighet i inntil 7 år og justert for vår vurdering av at aktivitet som skal dekkes av rammeavtalene vil bli noe redusert er totalt beløp beregnet til å kunne bli 760 millioner kroner eks. mva. Det er imidlertid stor usikkerhet knyttet til estimatene mellom annet knyttet til politiske og fagmilitære beslutninger og det må forventes at verdien kan bli økt/redusert med 50%.

Det presiseres også at beløpet vil fordele seg på mange delkontrakter og disse vil i hovedsak være parallelle rammeavtaler med minst 3 leverandører hver.

I kontrakten vil det bli satt begrensninger til maksimalt ett ledd med underleverandører og at en eventuell underleverandør ikke kan benyttes som underleverandør for flere enn én tilbyder på rammeavtalen.

Det er heller ikke anledning til å være tilbyder og underleverandør i samme delområde.

Leverandør som kan bli kvalifisert alene, kan ikke være underleverandør i konkurransen.

Prismekanisme vil i hovedsak legge opp til at reisekostnad til aktuelt geografisk området ikke dekkes.

Habilitetshensyn vil gjøre at man på samme prosjekt i all hovedsak ikke skal ha prosjektleder og byggeleder fra samme virksomhet, men det er ikke til hinder for at man kan ha rammeavtale med samme leverandør på begge områder ettersom rammeavtalene skal levere til mange prosjekter. Det skal også etableres rammeavtaler for andre rådgivende ingeniørtjenester og samme habilitetsvurdering vil i hovedsak gjelde ift. til disse rammeavtalene.
 
Det vil stilles kontraktskrav til miljøledelsessystem.

Denne konkurransen er delt inn i delkonkurranser og leverandør kan søke om deltakelse i en eller flere.

Rammeavtaler vil i hovedsak gjelde for spesifikke geografiske områder delt inn basert på hva som anses som et naturlig leverandørmarked. For Byggeledelse skal RA knyttet til det geografiske området prosjektet utføres i benyttes, mens for PL og prosjektadministrative tjenester skal RA for området der prosjektet er organisert benyttes. Se vedlegg for søknadsbrev for oversikt over alle delkonkurranser.

For hvert geografisk område vil det være en delkonkurranse for følgende to fagområder:
  • Byggeleder
  • Prosjektleder, Assisterende prosjektleder, Tidligfaseleder, Prosjektsjef, Prosjekteringsleder, Assisterende plan- og utbygningssjef, Controller/Dokumentbehandler - FDV, BIM-støtte, Fremdriftsplanlegger.

Pga. det lange tidsaspektet er det ikke estimert omfang per geografisk område, men det gjøres oppmerksom på at det er eksisterende avtaler som i dag og til dels flere år fremover vil dekke en vesentlig andel av behovene. Dette gjelder særlig på Evenes, Ørlandet og Haakonsvern. Det vil imidlertid være behov på disse lokasjonen som ikke er dekket, og i tillegg kan behov som i dag er dekket tiltre avtalen etter noe tid.

This is the first step in a two-step tender. If you want to see the second step and access tender documents, please follow this link: Trinn 2 - Rammeavtale for prosjektadministrasjon, prosjekt- og byggeledelse

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti