Prekybos darbuotojų mokymai pk-PD-19-0001

Information

1/16/2019 1:13 PM (GMT+01:00)
1/21/2019 9:00 PM (GMT+01:00)
No
No

Buyer

Palink UAB Palink UAB
Kristina Senkutė Kristina Senkutė
Lentvario g. 33
LT-02241 Vilnius
Lithuania
110193723

Closing date has passed.

Short description

UAB "Palink" skelbia pirkimų konkursą  Prekybos darbuotojų mokymai  ir kviečia teikti pasiūlymus.
Kainos turi būti pateiktos EUR  be PVM.
Iki 209-01-21  el. paštu  prašome pateikti mokymų temas ir preliminarias programas ir užpildyti pridedamą Excel šabloną.
Kilus klausimams dėl pirkimo objekto kreiptis  į Ugdymo ir talentų vystymo skyriaus vadovė Vytautė Valentaitė, tel. +37064046627, e-mail: vytaute.valentaite@iki.lt
Kilus techniniams Mercell sistemos klausimams kreiptis į klientų aptarnavimo vadybininkę Ritą Kindurytę tel. +370 655 82875, el.paštas: riki@mercell.com.
Perkamos Prekybos darbuotojų mokymo paslaugos 2019 m.  Prašome pateikti pasiūlymus pagal pridedamą perkamų paslaugų aprašą ir reikalavimus. Pasiūlymą teikti galima daliai arba visoms konkursuojamos temoms. Pasiūlyme nurodyti tik mokymų paslaugų teikimo kainas (be mokymų vietos organizavimo kaštų), nebent nurodyta kitaip.
Pridėtuose failuose rasite:
1. Konkursuojamų temų sąrašą ir detalią informaciją apie juos (tikslas, auditorija, kiek grupių perkama, vieta, datos ir pan.) Žr. failą Prekybos mokymu poreikis. Mokymų trukmė nekeičiama, datos gali būti derinamos. Jeigu nurodytos datos netinka -  nurodykite konkrečias kitas tinkamas datas.
2. Mokymai negali būti organizuojami: pirmadieniais ir penktadieniais, 2 paskutinėmis mėnesio darbo dienomis ir 2 pirmomis mėnesio darbo dienomis.
3. Mokymų vietomis, jeigu Užsakovas neturi savo patalpų, rūpinasi mokymų teikėjas (vietų užsakymas ir organizaciniai reikalavimai) bei įtraukia į bendrą sąskaitą (atskira eilute Mokymų organizavimas) kartu su mokymų teikimo kaštais.

Kiti reikalavimai:
1. Ne vėliau kaip prieš 14 d. iki mokymo pradžios, pateikia Užsakovui mokymo programą derinimui pagal mokymo temą (esant reikalui ją koreguoja ir derina su Užsakovu, bet ne vėliau nei 7 d. iki mokymų pradžios).
2. Po mokymų mokymo teikėjas dalyviams pateikia vertinimo anketas, o jų suvestinę pateikia Užsakovui.
3. Mokymų tiekėjas įsipareigoja kiekvienam mokymo dalyviui negrąžintinai pateikti komplektą mokymo medžiagos.
4. Mokymų teikėjas užtikrina, kad po kiekvienos temos apmokymo kiekvienam dalyviui bus įteikti pažymėjimai, nurodant mokymo temą ir mokymo valandų skaičių.
5. Mokymų teikėjas užtikrina, kad bus suteiktas ir grįžtamasis ryšys organizatoriams su jo įžvalgomis apie praėjusius mokymus (el.paštu).
6. Pateikdamas pasiūlymus mokymų teikėjas pripažįsta, kad susipažino ir su prisegamos sutarčių (paslaugų teikimo ir asmens duomenų tvarkymo) sąlygomis, kurios jam yra priimtinos.  Sutartys bus pasirašoms su Tiekėju laimėtoju.
7. Po įvykusių mokymų surinkti iš dalyvių grįžtamąjį ryšį ir jį pateikti Užsakovui ne vėliau kaip per 7 d.d. po įvykusių mokymų.

Prašome  iki sausio 21 d.
1. Užpildyti pridedamą Excel šabloną pavadinimu "Sablonas_pildymui" su konkrečiais paslaugų įkainiais kiekvienai iš temų (pateikti Excel formatu).
SVARBU: tikimasi, kad Konkurso dalyvis pateiks geriausią kainą iš karto, nes vėliau konkurso metu gali nebebūti galimybės koreguoti ar papildyti pateiktą informaciją.
2.  Kiekvienai mokymų temai papildomai pateiikti atskirą komercinį pasiūlymą .pdf formatu nurodydami detalią informaciją apie mokymus (lektorius, turinys, kaina, sąlygos ir pan.).
3. Susipažinti su pridedamomis sutartimis, kurias pasirašysime su tiekėju nugalėtoju sėkmės atveju.  

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Sablonas_pildymui.xlsx 18 KB
PVZ_Tipine mokymo paslaugu sutartis_2018.docx 54 KB
PVZ_Priedas_Tipine mokymo paslaugu sutartis_priedas_.docx 42 KB
PVZ_Duomenu tvarkymo sutartis su nauju tvarkytoju_.docx 60 KB
Prekybos mokymu poreikis.xlsx 27 KB
Copy of Pagrindinė informacija apie įmonę.xlsx 23 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00