Nasjonal revisor for vergemålsforvaltningen

Information

Open procedure
1/10/2019 10:30 AM (GMT+01:00)

Buyer

Statens sivilrettsforvaltning Statens sivilrettsforvaltning
Hans Dalby Hans Dalby
Holbergs gate 1
0166 OSLO
Norway
986 186 999

Assignment text

Revisors oppdrag skal utformes som et attestasjonsoppdrag med høy sikkerhet, som følger standarden ISAE 3000 «Attestasjonsoppdrag som ikke er revisjon eller forenklet revisorkontroll av historisk finansiell informasjon».

Revisors oppgave er å foreta en systematisk gjennomgang av fylkesmannens internkontrollsystem for kontroll av vergeregnskap og vurdere hvorvidt internkontrollen sikrer en forsvarlig forvaltning av midler tilhørende personer med verge. Det legges til grunn at sammenslåingsprosessene av fylkesmannsembeter fører til at det fra 2019 vil være totalt ti embeter.

Revisors kontroller gjennomføres etter fylkesmannens frist for ferdigstillelse av vergeregnskap fra det sentrale uttrekket, fastsatt til 5. oktober hvert år.

Revisor skal videre kontrollere fylkesmannens forvaltning av midler stående på kapitalkonto som tilhører vergehaver. På disse kontoene er det kun fylkesmannen som er disponent.



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 09-12-2018
Antall mottatte tilbud: 4

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00