Intensjonskunngjøring - Kontrakt om konvertere et antall lisenser fra SafeCom til Equitrac

Information

12/7/2018 8:38 AM (GMT+01:00)

Buyer

Telemark fylkeskommune Telemark fylkeskommune
Kjetil Håkon Larsen Kjetil Håkon Larsen
Fylkeshuset
3706 Skien
Norway
940 192 226

Assignment text

Fra 01.01.2020 vil fylkeskommunene Vestfold og Telemark slå seg sammen og danne én fylkeskommune (videre kalt «Vestfold og Telemark fylkeskommune»).

Vestfold og Telemark fylkeskommune har tidligere anskaffet hver sin løsning for å overvåke, måle og administrere dokumentutskrifter i de respektive nettverkene i fylkeskommunene. Vestfold fylkeskommune har anskaffet løsning basert på Equitrac Office™, mens Telemark fylkeskommune har anskaffet løsning basert på SafeCom.

Vestfold og Telemark fylkeskommune har vurdert det som hensiktsmessig å samle ovennevnte administrasjonsløsning i ett system. Det er besluttet å administrere dokumentutskrifter i de respektive nettverkene basert på én felles løsning, Equitrac Office™. Hensikten med én felles løsning er bl.a. å innføre felles målinger- optimaliseringstiltak og samtidig etablere felles administrasjon av multifunksjonsmaskiner i de respektive nettverkene i fylkeskommunen.



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 05-12-2018
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Ricoh Norge AS, Postboks 4873 Nydalen, 0422 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00