Walk in Closet Nordea HK

Information

9/28/2018 1:56 PM (GMT+02:00)
10/11/2018 12:00 PM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

ISS Facility Services AS ISS Facility Services AS
MPO ISS MPO ISS
Smeltedigelen 1
0195 OSLO
Norway
914791723

Closing date has passed.

Short description

Ved nordeas hovedkontor ønskes et walk in closet ut i fra vedlagte spesifikasjon.
Se vedlegg Nordea garderobe plan

 Vi foreslår en enkel konstruksjon som tar opp spilemønstret fra rotundeveggen. T(zoom inn:) Vi foreslår en enkel rammekonstruksjon som kles med LAKKERTE EIKE spiler relativt tett, men slik at noe lys kan slippe gjennom.

Konstruksjonen anbefales å bygges i moduler slik at den passer inn i heis.
Leveres ferdig montert. Ønskes levert innen utgangen av november.

Befaring kan avtales med Jørgen Dammen tlf. 900 50 277

Tilbudsfrist er 11.oktober klokken 12.00

Kvalifikasjonskrav som skal legges ved:
Skatteattest for skatt og mva
HMS egenerklæring
Vedlagte leverandørerklæring referert til i kvalifikasjonskrav ferdig utfylt og signert.

Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, www.mercell.no, innen tilbudsfristen.
Har du noen spørsmål vedrørende dette anbudet, må disse stilles i kommunikasjonsmodulen i Mercell. Dette for at all kommunikasjon skal loggføres.
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til hvordan du skal laste opp tilbudet ditt, eller hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support:Tlf: + 47 21 01 88 60 eller support@mercell.com.

Om ISS
ISS Facility Services AS er en del av det verdensomspennende serviceselskapet ISS AS med hovedkontor i København. ISS leverer tjenester til offentlig og privat sektor innen bemanning, kontorstøtte, renhold, catering, eiendom og sikkerhet. Antall ansatte i Norge er ca. 14.000. Omsetningen i Norge er ca. 6 mrd. kroner, på verdensbasis 65 mrd. kroner med snart 500.000 ansatte. Se www.iss.no for mer informasjon om konsernet.

Forbehold
ISS ønsker å velge den leverandøren som totalt sett gir størst verdi for de pengene selskapet er villige til å betale for en vare eller tjeneste av riktig kvalitet. Dette innebærer at pris er vesentlig, men ikke eneste kriterium for valg av leverandør. Vi tar følgelig forbehold om at vi kan;

a. Akseptere eller forkaste et hvilket som helst mottatt tilbud

b. Forhandle videre med en hvilken som helst leverandør. Når forholdene ligger til rette for dette kan en forhandling skje elektronisk.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00