Törnävä-salin muutostyöt (LV-urakka / sivu-urakka)

Information

Open procedure
9/20/2018 2:26 PM (GMT+02:00)
10/19/2018 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
Paula Autio Paula Autio
PL 52 (Kirkkokatu 10)
60100 SEINÄJOKI
Finland
1007629-5

Closing date has passed.

Short description

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä pyytää tarjoustanne putkiurakasta (LV-urakka), johon sisältyy suunnitelmien mukaiset putkityöt.

Ko. urakka sisältyy sivu-urakkana

rakennusurakkaan, joka koskee osoitteessa Törnäväntie 24, Seinäjoki, sijaitsevassa kiinteistössä olevan Törnävä-salin ja sen välittömässä ympäristössä olevien tilojen muutostöitä. Uudistetuissa tiloissa tullaan järjestämään sähkö- ja automaatioalan opetusta. Muutostyöt käsittävät yhteensä n. 2700 m² rakennuksen 1. ja 2. kerroksessa.

Urakkamuotona on jaettu urakka, jossa rakennusurakoitsija toimii pääurakoitsijana ja toteuttajana. Muut urakat toteutetaan alistettuina sivu-urakoina.

Rakennusurakoitsijalle alistetut sivu-urakat:

- Ilmanvaihto-automaatiourakka (IVRAU-urakka): johon sisältyy suunnitelmien mukaiset ilmanvaihto- ja rakennusautomaatiotyöt.

- Putkiurakka (LV-urakka): johon sisältyy suunnitelmien mukaiset putkityöt.

- Sähköurakka (S-urakka): johon sisältyy suunnitelmien mukaiset sähkötyöt.

Hankinnan perusteena on kunkin urakan edullisin kokonaishinta.

Tarjouskilpailussa hyödynnetään projektipankki Buildercomia. Sekä pääurakan että sivu-urakoiden tarjouspyyntöasiakirjat on tallennettu ko. projektipankkiin, josta tarjoajat voivat vapaasti noutaa kaikki tarvittavat asiakirjat. Projektipankin tunnukset voi pyytää sähköpostiosoitteesta: jussi.luukko@sedu.fi

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00