Viešųjų ryšių agentūros konkursas pk-MD-VRS-18-0002

Information

9/18/2018 12:22 PM (GMT+02:00)
10/1/2018 10:00 PM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Palink UAB Palink UAB
Kristina Senkutė Kristina Senkutė
Lentvario g. 33
LT-02241 Vilnius
Lithuania
110193723

Closing date has passed.

Short description

UAB "Palink" skelbia Viešųjų ryšių paslaugų pirkimo konkursą ir kviečia teikti pasiūlymus.
Kainos turi būti pateiktos EUR  be PVM.
Kaininis pasiūlymas turi būti pateiktas iki 2018 10 01 d. per Mercell e-pirkimų sistemą.
Kilus klausimams dėl pirkimo objekto kreiptis  į komunikacijos vadovę Berta Čaikauskaitę, tel.; +37065077473, el.paštas: berta.caikauskaite@iki.lt.
Kilus techniniams Mercell sistemos klausimams kreiptis į klientų aptarnavimo vadybininkę Ritą Kindurytę tel. +370 655 82875, el.paštas: riki@mercell.com.
Viešųjų ryšių paslaugos: konsultacijos, pranešimų spaudai rašymas ir platinimas, straipsnių, interviu, komentarų rašymas ir inicijavimas, viešųjų ryšių akcijų ir renginių organizavimas, krizių valdymas. Vidinės komunikacijos paslaugos: konsultacijos, vidinių tekstų rengimas, vidinio leidinio rengimas (tekstų rašymas ir maketavimas), vidinių renginių darbuotojams kūrimas, gamyba ir įgyvendinimas, vaizdo žinučių kūrimas, gamyba ir įgyvendinimas. Socialinės atsakomybės projektų kūrimas ir įgyvendinimas. Viešųjų ryšų agentūros, norinčios dalyvauti konkurse turi atitinkti šiuos reikalavimus:
1. Nedirba su tiesioginiais konkurentais.
2. Viešųjų ryšių agentūros metinė apyvarta turi būti ne mažesnė 500 tūkst. Eur
Konkursas bus vykdomas II etapais: pirmajame kviečiame visas agentūras, atitinkančias reikalavimus, raštu iki 10-01 imtinai pateikti šią informaciją (lietuvių kalba):
1. Dabartinių klientų sąrašas.
2. Metinė apyvarta.
3. Top 3 didžiausių klientų apyvartos dalis.
4. Įmonės struktūra ir darbuotojų skaičius.
5. Patirtis su klientais, dirbančiais mažmeninėje prekyboje (darbo laikotarpis, darbų pavyzdžiai).
Po I etapo su atrinktomis agentūromis bus susisiekta ir pateikta užduotis kitam etapui iki 10-08. II etapui atrinktas agentūras kviesime pristatyti savo siūlymus pagal pateiktą užduotį (anglų kalba) iki 10-26.

Paslaugų teikėjo teikiamų viešųjų ryšių paslaugų apimtį, kainas ir vykdymo terminus kiekvienu konkrečiu atveju nustato šalių pasirašyta užduotis ir tarp šalių sudarytos sąmatos, kurios turi būti parengtos raštu, pasirašytos abiejų šalių. Sąmatoje yra numatomos preliminarios viešųjų ryšių darbų ir paslaugų vertės, reikalingos užsakymo įvykdymui. Paslaugų teikėjas įsipareigoja kiekvieno mėnesio pabaigoje po viešųjų ryšių paslaugų, nurodytų užduotyje, suteikimo pateikti paslaugų gavėjui paslaugų suteikimo-priėmimo aktą apie suteiktas viešųjų ryšių paslaugas, numatytas konkrečioje užduotyje. Paslaugų teikėjas, laiku nesuteikęs paslaugų, įsipareigoja sumokėti paslaugų gavėjui 1% dydžio delspinigius nuo neatliktų darbų sąmatos už kiekvieną uždelstą dieną.
Paslaugų teikėjas privalo užtikrinti tinkamas, profesionalias, geriausiai gavėjo interesus atitinkančias viešųjų ryšių paslaugas.
Jei paslaugų gavėjas, peržiūrėjęs tiekėjo pasiūlymą turi pastabų ar komentarų, paslaugų teikėjas įsipareigoja nedelsiant pagal galimybes perdaryti užduotį pagal paslaugų gavėjo pastabas ir komentarus, suderinti su paslaugų gavėju bet kokius nukrypimus nuo pateiktos užduoties, galinčius turėti įtakos tinkamam užduoties atlikimui, ištaisyti juos ir atsiųsti paslaugų gavėjui pakartotinai peržiūrai.
-
-
Paslaugų teikėjas įsipareigoja iš anksto suderinti su paslaugų gavėju bet kokius nukrypimus nuo užsakytų viešųjų ryšių paslaugų, numatytų užduotyje. Paslaugų teikėjas turi teisę pasitelkti trečiuosius asmenis darbams vykdyti, tačiau ir lieka atsakingas už jų veiksmus ar neveikimą kaip už savo. Paslaugų teikėjas patvirtina, kad visos autorinės ir/ar neturtinės ir gretutinės bei turtinės teisės, atsiradusios šios sutarties vykdymo metu, bus teisėta paslaugų teikėjo nuosavybė, o jei šios teisės priklauso tretiesiems asmenims, paslaugų teikėjas patvirtina, kad jis turi teisę jomis disponuoti kaip numatyta sutartyje. Paslaugų teikėjas patvirtina, kad šios sutarties pagrindu sukurti kūriniai yra tiesiogiai ir netiesiogiai nenukopijuoti nuo kito kūrinio, sukurti nepažeidžiant jokių trečiųjų asmenų turtinių ar asmeninių neturtinių teisių. Paslaugos teikėjas įsipareigoja spręsti visus ginčus su autoriais, atlikėjais ar kitais trečiaisiais asmenimis, jei šie ginčai kyla dėl autorių ar gretutinių teisių pažeidimo vykdant paslaugų teikėjo įsipareigojimus pagal sutartį. Paslaugų teikėjas atlygina paslaugų gavėjui jo turėtus nuostolius tais atvejais, jei paslaugų gavėjui pateiktas reklamos maketas bus patikrintas ir patvirtintas, tačiau vėliau pagaminus reklaminę medžiagą paaiškėja, kad joje yra gramatinių arba kitokių klaidų ar pažeidimų.
Kiekviena šalis įsipareigoja atlyginti kitai šaliai patirtus tiesioginius nuostolius ar išlaidas (tarp jų teismo ir pagrįstas advokatų išlaidas) dėl sutartyje prisiimtų įsipareigojimų nevykdymo ar netinkamo jų vykdymo (taip pat ir tais atvejais, kai sutartis joje numatytomis sąlygomis ir tvarka nutraukiama).
Nutraukus sutartį bet kokiu pagrindu, paslaugų teikėjas įsipareigoja sutarties nutraukimo dieną perduoti paslaugų gavėjui viską, ką yra gavęs vykdydamas sutartį, taip pat perduoti visus iki sutarties nutraukimo sukurtus paslaugų rezultatus. Šalys susitaria, jog sutartis ir jos priedai, taip pat visa informacija, kurią paslaugų gavėjas pateikia paslaugų teikėjui yra konfidenciali.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Copy of Pagrindinė informacija apie įmonę.xlsx 23 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00