Prekybos darbuotojų kompetencijų vertinimas ir konsultavimas pk-PD-18-0026

Information

9/11/2018 12:56 PM (GMT+02:00)
9/13/2018 10:00 PM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Palink UAB Palink UAB
Kristina Senkutė Kristina Senkutė
Lentvario g. 33
LT-02241 Vilnius
Lithuania
110193723

Closing date has passed.

Short description

UAB "Palink" skelbia pirkimų konkursą    Prekybos darbuotojų kompetencijų vertinimas  ir kviečia teikti pasiūlymus.
Kainos turi būti pateiktos Eur  be PVM.
Pasiūlymas su paslaugų įkainiais ir analogiškų projektų pavyzdžiais turi būti pateiktas iki 2018-09-12
Pasiūlymas turi būti pateiktas iki 2018-09-12 per Mercell e-pirkimų sistemą.
Ugdymo ir talentų vystymo skyriaus vadovė Vytautė Valentaitė, tel. +37064046627, e-mail: vytaute.valentaite@iki.lt
Kilus techniniams Mercell sistemos klausimams kreiptis į klientų aptarnavimo vadybininkę Ritą Kindurytę tel. +370 655 82875, el.paštas: riki@mercell.com.

Darbuotojų kompetencijų vertinimas pagal PALINK pateiktas metodikas (3 atskiros metodikos) ir rekomendacijų, ugdymo planų paruošimas pagal gautus rezultatus. Tiekėjas įsipareigoja kokybiškai ir profesionaliai suteikti paslaugas, vykdyti ir koordinuoti vertinimo procesą ir užtikrinti jo objektyvumą, atlikti rezultatų analizę ir apibendrinimą, teikti rekomendacijas ir gaires ugdymui po vertinimo nurodytais terminais.
Kompetencijų vertinimas vyks 2 laikotarpiais:
I laikotarpis: Planuojamas laikotarpis 2018.09 - 2018.12.15, kurio metu įvertinami 30 aukščiausio lygio prekybos vadovų (prekybos direktoriai/ regiono vadovai). Pateikiami vertinimo rezultatai bei rekomendacijos ugdymui, sudaromi ugdymo planai.
II laikotarpis: Planuojamas  laikotarpis 2019.01.01 - 2019.06.31, kurio metu įvertinami 250 parduotuvės vadovų. Pateikiami vertinimo rezultatai bei rekomendacijos ugdymui, sudaromi ugdymo planai.
Iki nurodytų terminų turi būti atlikti visi žemiau skiltyje "Numatomos paslaugos" nurodyti veiksmai.
Numatomos paslaugos dviems laikotarpiams:
1. Turimų metodikų (metodikos anglų, slovakų kalba) peržiūra, korekcijos ir adaptavimas atsižvelgiant į įmonės poreikius. Įskaitant vertimo paslaugas. Vieną metodiką sudaro apie 20 psl. medžiagos, kurioje aprašytas visas vertinimo procesas ir jo struktūra, užduotys vertinamiesiems, formos vertintojams ir gairės kaip atlikti vertinimą. Viso bus pateikiamos 3 metodikos.
2. Vertinimo vykdymas ir koordinavimas, grįžtamojo ryšio teikimas (grafikų sudarymas,vertinimo organizavimas, dalyvavimas vertinimuose, gautų duomenų suvedimas ir apdorojimas, reikalingos dalomosios medžiagos paruošimas ir kt. veiksmai, reikalingi kokybiškai kompetencijų įvertinimui). Vidinės įmonės vertintojų komandos apmokymas ir paruošimas vertinimo procesui. Individualaus grįžtamojo ryšio teikimas kiekvienam tyrime dalyvavusiam darbuotojui. Individualių ataskaitų vertinamiesiems parengimas po vertinimo.
3. Tarpinių ir galutinių rezultatų apdorojimas ir pristatymas (individualus ir apibendrintas (aukščiausio lygio vadovams)), sesijų su atsakingais vadovais moderavimas.
Konkursas bus vykdomas II etapais: pirmajame kviečiame visas įmones, atitinkančias reikalavimus, iki 09.12 pateikti šią informaciją (lietuvių kalba) ir pasirašyti pridedamą konfidencialumo sutartį.
1. 2017 m. pelno nuostolių ataskaita
2. Komandos, kuri kuruos projektą pristatymas. Reikalavimai komandai nurodyti skiltyje Tiekėjo privalomi pateikti dokumentai. Forma: PPT formatas, max 10 slide.
3. 2 panašių kompetencijų vertinimo tyrimų pristatymas (su Užsakovų rekomendacijomis) ir kontaktais. Forma: PPT formatas, max 15 slide.
4. Užpildyti pridedamą excel failą su preliminariais paslaugų įkainiais.
Po I etapo su atrinktomis įmonėmis, kurios atitiks keliamus reikalavimus ir pasirašys sutartį, iki 09.18 bus pateiktos Palink turimos metodikos tiksliam paslaugų apimčių ir kaštų įsivertinimui. Pasiūlymus prašysime pateikti iki 09.21, pateikiant detalius aprašymus ir užpildant kainyno šabloną.
Svarbu:
Pagal numatytą vertinimo laikotarpį
Paslaugų teikėjas privalo užtikrinti tinkamas, profesionalias, geriausiai gavėjo interesus atitinkančias paslaugas ir teikti jas sutartu laiku laikantis numatytų terminų.
Jei paslaugų gavėjas turi pastabų ar komentarų dėl atliekamų paslaugų, paslaugų teikėjas įsipareigoja nedelsiant pagal galimybes atlikti korekcijas pagal paslaugų gavėjo pastabas ir komentarus.
Visa naudojama medžiaga turi būti pateikta Užsakovui el. formatu

Paslaugų teikėjas įsipareigoja iš anksto suderinti su paslaugų gavėju bet kokius nukrypimus nuo užsakytų paslaugų, numatytų užduotyje. Paslaugų teikėjas turi teisę pasitelkti trečiuosius asmenis darbams vykdyti, tačiau ir lieka atsakingas už jų veiksmus ar neveikimą kaip už savo. Paslaugų teikėjas įsipareigoja paslaugas atlikti atsakingai, profesionaliai ir etiškai, neatskleisti Užsakovo komercinių paslapčių bei kitos konfidencialios informacijos tretiesiems asmenims, siekiant išvengti interesų susidūrimo, teikiant paslaugas kitiems klientams. Tiekėjas įsipareigoja laikytis sutartų paslaugų grafiko ir numatomi paslaugų terminai
Kiekviena šalis įsipareigoja atlyginti kitai šaliai patirtus tiesioginius nuostolius ar išlaidas (tarp jų teismo ir pagrįstas advokatų išlaidas) dėl sutartyje prisiimtų įsipareigojimų nevykdymo ar netinkamo jų vykdymo (taip pat ir tais atvejais, kai sutartis joje numatytomis sąlygomis ir tvarka nutraukiama).

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Copy of Pagrindinė informacija apie įmonę.xlsx 23 KB
Susitarimas dėl konfidencialumo_konkursams.docx 26 KB
Sablonas_pildymui (1).xlsx 15 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00