Privačių prekinių ženklų dizaino ir pakuočių maketavimo paslaugos pk-MD-IS-18-0004

Information

5/9/2018 8:02 AM (GMT+02:00)
5/24/2018 7:00 PM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Palink UAB Palink UAB
Kristina Senkutė Kristina Senkutė
Lentvario g. 33
LT-02241 Vilnius
Lithuania
110193723

Closing date has passed.

Short description

UAB "Palink" skelbia pirkimų konkursą Privačių prekinių ženklų dizaino ir pakuočių maketavimo paslaugos ir kviečia teikti pasiūlymus.
Kainos turi būti pateiktos Eur be PVM.
Prekių paslaugų suteikimo  vieta  Vilnius, Lentvario g. 33
Pasiūlymas turi būti pateiktas iki 2018 05 24 per Mercell e-pirkimų sistemą.
Kilus klausimams dėl pirkimo objekto kreiptis į Aistę Šmakovienę, įvaizdžio skyrius, tel. +370 641 69288, el.paštas: aiste.smakoviene@iki.lt
Kilus techniniams Mercell sistemos klausimams kreiptis į klientų aptarnavimo vadybininkę Ritą Kindurytę tel. +370 655 82875, el.paštas: riki@mercell.com
Kitos sąlygos:
Iki konkrečiame užsakyme nurodyto termino kokybiškai padaryti Spaudos darbus, pagal Užsakovo pateiktą konkretų užsakymą ir juos pristatyti ir įrengti Užsakovui užsakyme nurodytu adresu ir laiku. Visi Spaudos darbai turi atitikti Užsakovo kokybės reikalavimus ir spaudos standartus.
Vykdytojas įsipareigoja laiku ir kokybiškai padaryti Užsakovui Spaudos darbus, pagal Užsakovo nurodytus reikalavimus ir pristatyti į Užsakovo nurodytą vietą bei (jei tai nurodyta Užsakovo užsakyme) atlikti Spaudos darbų įrengimo darbus.
Jeigu pagal Užsakovo užsakymą Vykdytojo atlikti Spaudos darbai neatitinka įprastų spausdinimo darbams keliamų kokybės reikalavimų, arba neatitinka Užsakovo užsakyme pateiktų nurodymų, arba jeigu Spaudos darbai skiriasi nuo Užsakovo pateikto maketo, tai Vykdytojas įsipareigoja neatlygintinai pašalinti minėtus trūkumus per 1 darbo dieną nuo Užsakovo pareikalavimo momento ir atlikti Spaudos darbus iš naujo.
Tiekėjas kartu su pasiūlymu turi pateikti pagrindinę informaciją apie savo įmonę

Jeigu Spaudos darbai atlikti nekokybiškai ir/ar neatitinka Užsakovo nurodymų, Užsakovas turi teisę savo nuožiūra:
1. Reikalauti, kad Vykdytojas savo sąskaita per Užsakovo sutarties 3.1 punkte nustatytą terminą ištaisytų visus trūkumus; arba
2. atsiimti Vykdytojui pateiktą užsakymą (šiuo atveju Užsakovas neprivalo Vykdytojui mokėti už Vykdytojui vykdant užsakymą atliktus darbus/patirtas išlaidas); arba
3. reikalauti iš Vykdytojo kompensuoti visus dėl to Užsakovo patirtus nuostolius.
Vykdytojas yra atsakingas už konfidencialios informacijos atskleidimą, jeigu konfidenciali informacija buvo atskleista dėl Vykdytojo, Vykdytojo darbuotojų ar Vykdytojo darbuotojų artimų giminaičių, kaip jie apibrėžiami Lietuvos Respublikos Civilinio kodekso 3.135 str., ar kitų trečiųjų asmenų, teikiančių Vykdytojui konsultacines ar kitas paslaugas, kaltės.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Copy of Pagrindinė informacija apie įmonę.xlsx 23 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00