6Aika: Opastamisen ekosysteemi - Opastamisen nopeat kokeilut tapahtumissa

Information

Open procedure
4/4/2018 12:39 PM (GMT+02:00)
4/16/2018 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Turun Kaupunki Turun Kaupunki
Kaupunkikehittäminen, vetovoimatoiminnot Kaupunkikehittäminen, vetovoimatoiminnot
Riikka Niemelä Riikka Niemelä
PL 355 (Käyntiosoite: Yliopistonkatu 27a 5. krs)
20101 Turku
Finland
0204819-8

Closing date has passed.

Short description

Turun kaupunki on mukana 6Aika: Opastamisen ekosysteemi -hankkeessa, yhdessä Helsingin kaupungin, Tampereen kaupungin, Turun ammattikorkeakoulun ja Turku Science Park Oy:n kanssa. Hankkeessa on tarkoitus edistää kokeilukulttuuria testaamalla uusia opastamisen mahdollisuuksia kaupunkiympäristössä.

Kokeilut liittyvät Opastamisen ekosysteemi -hankkeessa luotavaan kaupunkiopastamisen kokonaissuunnitelmaan. Kokonaissuunnitelman myötä syntyvä “Smart City Guidance” – toimintamalli mahdollistaa ajantasaisen ja nykyaikaisen opastusjärjestelmän, joka koostuu perinteisistä opastusjärjestelmistä ja -tavoista sekä uusista teknologisista ratkaisuista sekä antaa mahdollisuuden innovatiivisiin opastusmenetelmiin ja niiden toteutustapoihin.

Turun kaupunki etsii nyt tapahtumien ja tapahtumapaikkojen opastamiseen liittyviä kokeiluja. Kokeilut kilpailutetaan avoimella tarjouspyynnöllä. Vaatimuksena tarjoamiselle on, että tarjoajalla on y-tunnus ja se pystyy toimittamaan tilaajavastuulain mukaiset todistukset/selvitykset niitä pyydettäessä https://www.tilaajavastuu.fi/fi/tilaajavastuulaki/.

Yhden kokeilun hinta on maksimissaan 8 000 EUR + alv. Tarjouskilpailussa voidaan valita useampi palveluntuottaja. Myös sama yritys voi tarjota useamman eri kokeilun. Hankittavien kokeilujen enimmäisarvo on 16 000 EUR + alv. Turun kaupunki ei maksa erikseen matkustus-, majoitus- tai muita kuluja. Tarjous tulee antaa kokeilun kokonaishinta. Kokeiluideat arvioidaan yhteistyössä Opastamisen ekosysteemi -hankkeen henkilöstön ja sen kokoaman asiantuntijaraadin kanssa. Idean perusteella valituksi tulleille järjestetään 20.4. suoritettava esittelyvaihe Turussa. Esittelyjen perusteella suoritetaan kokeilun/kokeilujen lopullinen valinta (25.4 mennessä) siten, että kokeilujen enimmäisarvo 16 000 EUR + alv, ei ylity. Esittelyt ovat noin 5 minuutin avauksia, siitä kuinka kokeilu tuottaa lisäarvoa tapahtumaan/ tapahtumiin. Tilaaja varaa oikeuden olla valitsematta yhtään palveluntuottajaa.

Mikäli kysymyksiä ilmenee, ne voi esittää sähköpostitse riikka.niemela@turku.fi 6.4.2018 klo 16.00 mennessä. Kysymykset ja vastaukset kootaan yhteen, ja niistä tiedotetaan verkkosivuilla 9.4.2018

https://www.turku.fi/6aika-turussa/hankkeet/pilotti-ja-kokeiluhankkeet/kokeilut

Tarjoukset tulee lähettää Riikka Niemelälle, riikka.niemela@turku.fi, viimeistään 16.4.2018 klo 12:00. Aiheeksi merkintä: "Tarjous: Opastamisen ekosysteemi – Nopeat kokeilut tapahtumien opastaminen”. Määräajan jälkeen saapuneita tarjouksia ei oteta huomioon. Turun kaupunki ei maksa korvausta tarjouksen tekemisestä.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
tarjouspyynto_opastamisen_ekosysteemi_kokeilu2.pdf 119 KB
opastamisen_ekosysteemi_kokeilu2_pisteytys.pdf 139 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00