IKT-løsning for gjennomføring av digital skriftlig eksamen for privatister

Information

Competitive procedure with negotiation
3/23/2018 7:40 AM (GMT+01:00)
4/20/2018 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Oslo kommune v/ Utdanningsetaten Oslo kommune v/ Utdanningsetaten
Eiulf Schie Eiulf Schie
Postboks 6127 Etterstad
0602 Oslo
Norway
976 820 037

Closing date has passed.

Short description

Formålet med anskaffelsen er å tilrettelegge for fortsatt gjennomføring av IKT-basert skriftlig eksamen for privatister i Oslo.

Det er behov for å videreføre infrastruktur i eksamenslokalene for å kunne gjennomføre IKT-basert eksamen. Privatistene har med egne datamaskiner som de kan benytte til produksjon av eksamensbesvarelsen.

Oslo kommune Utdanningsetaten v/Privatistkontoret har behov for å kunne tilby trådløst nettverk til administrasjon av kandidater i lokalet, nettverk til kandidater slik at tillatte digitale nettressurser i Oslo kan benyttes og slik at det er mulig å levere besvarelser digitalt i Utdanningsdirektoratets innleveringsverktøy PGSA. Det er et særskilt behov for å kontrollere datatrafikken i eksamenslokalet.

Det er behov for en skanner-løsning som kan behandle store mengder av papirbesvarelser, som genererer automatiske filer med spesifisert filnavn som Privatistkontoret leverer på vegne av kandidatene i PGSA.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00