Markdesdialog omkring senge-, madras- og hjælpemiddelvasker.

Information

Not applicable
3/14/2018 9:07 AM (GMT+01:00)

Buyer

Region Midtjylland Region Midtjylland
Simon Kristensen Simon Kristensen
Skottenborg 26
8800 Viborg
Denmark

Short description

Region Midtjylland søger en løsning som skal kunne håndtere rengøring og tørring af diverse typer af senge, madrasser og hjælpemidler (rollatorer, kørestole, krykker m.m.), på Aarhus Universitetshospital Palle Juul-Jensens Boulevard, samt hygiejnisk desinfektion i henhold til gældende regler.

Det er vigtigt at løsningen kan håndtere et stort flow grundet peak-perioderne (minimum 20 voksensenge skal kunne vaskes, desinficeres og tørres i timen) og har så lidt manuel håndtering som muligt (intet behov for indstillinger af senge, udstyr mv., inden det gerne automatisk trækkes ind i maskinen). Ydermere er der fokus på lave driftsomkostninger, at vasken er skånsom ved udstyret der vaskes og at løsningen tilgodeser et godt arbejdsmiljø.

Derfor indkalder Region Midtjylland til dialogmøde, for at undersøge hvilke løsninger der er på markedet, som eventuelt vil kunne imødekomme vores behov, og for nærmere at kunne afgøre hvordan vi bedst muligt kan tilrettelægge et efterfølgende indkøb.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00