6Aika: Opastamisen ekosysteemi - Nopeat kokeilut kaupunkialueen opastamisen tehostamiseen

Information

Open procedure
3/6/2018 11:00 AM (GMT+01:00)
4/5/2018 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Turun Kaupunki Turun Kaupunki
Kaupunkikehittäminen, vetovoimatoiminnot Kaupunkikehittäminen, vetovoimatoiminnot
Riikka Niemelä Riikka Niemelä
PL 355 (Käyntiosoite: Yliopistonkatu 27a 5. krs)
20101 Turku
Finland
0204819-8

Closing date has passed.

Short description

Turun kaupunki on mukana Opastamisen ekosysteemi 6Aika -hankkeessa, yhdessä Helsingin kaupungin, Tampereen kaupungin, Turun ammattikorkeakoulun ja Turku Science Park Oy:n kanssa.

Hankkeessa on tarkoitus edistää kokeilukulttuuria testaamalla uusia opastamisen mahdollisuuksia kaupunkiympäristössä. Kokeilut liittyvät Opastamisen ekosysteemi -hankkeessa luotavaan kaupunkiopastamisen kokonaissuunnitelmaan. Kokonaissuunnitelman myötä syntyvä “Smart City Guidance” – toimintamalli mahdollistaa ajantasaisen ja nykyaikaisen opastusjärjestelmän, joka koostuu perinteisistä opastusjärjestelmistä ja -tavoista sekä uusista teknologisista ratkaisuista sekä antaa mahdollisuuden innovatiivisiin opastusmenetelmiin ja niiden toteutustapoihin. Opastusjärjestelmässä korostuu erityisesti toimivuus, turvallisuus ja kaupunkitilan elämyksellisten sisältöjen esille tuominen. Keskeinen osa suunnitelmaa on opastuksen kehittäminen osana vetovoimatekijöitä siten, että asukkaat ja vierailijat ohjataan tehokkaammin ja nopeammin yritysten palvelujen pariin.

Turun kaupunki etsii nyt kokeiluja Kaupunkialueen opastamisen tehostamiseen. Kokeilut kilpailutetaan avoimella tarjouspyynnöllä. Vaatimuksena tarjoamiselle on, että tarjoajalla on y-tunnus ja se pystyy toimittamaan tilaajavastuulain mukaiset todistukset/selvitykset niitä pyydettäessä. https://www.tilaajavastuu.fi/fi/tilaajavastuulaki/ Kokeiluideat arvioidaan yhteistyössä Opastamisen ekosysteemi -hankkeen henkilöstön ja sen kokoaman asiantuntijaraadin kanssa. Kokeilut pisteytetään seuraavin perustein: 1) Uutuusarvo 2) Toteutuskelpoisuus 3) Palvelun skaalautuvuus ja 4) Fiksu, ketterä ja käyttäjälähtöinen.

Tarjouksessa tulee vähintään ilmetä:

●Mihin ongelmaan kokeilu pyrkii löytämään vastauksen

●Kokeilun toteutussuunnitelma

●Kustannusarvio

●Tekijöiden kuvaukset ja resurssit

Pisteytysten tarkemmat kriteerit ovat liitteessä Opastamisen ekosysteemi_kokeilu1_pisteytys.pdf.

Valittujen kokeiluiden kanssa edetään seuraavasti: Kevään aikana järjestetään kickoff -tilaisuus valituille, jonka jälkeen kokeiluja lähdetään toteuttamaan kesän 2018 aikana. Kokeilujakson aikana Opastamisen ekosysteemi hankkeen projektityöryhmä järjestetään tarpeen mukaan co-creation työpaja. Kokeilun päätteeksi arvioidaan, mitä kokeilussa opittiin.

Yhden kokeilun hinta on maksimissaan 8 000 EUR + alv. Tarjouskilpailussa voidaan valita, useampi palveluntuottaja. Hankittavien kokeilujen enimmäisarvo on 32 000 EUR + alv. Tarjouksessa tulee antaa

kokeilun kokonaishinta. Turun kaupunki ei maksa erikseen matkustus-, majoitus- tai muita kuluja.

Lisätietoja hankkeesta:

https://www.turku.fi/6aika-turussa/hankkeet/pilotti-ja-kokeiluhankkeet/opastamisen-ekosysteemi

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00