Ulkovalaistuksen saneeraus Runosmäen kaupunginosassa

Information

Open procedure
2/2/2018 10:11 AM (GMT+01:00)
2/26/2018 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Turun Kaupunki Turun Kaupunki
Kaupunkiympäristötoimiala, Kaupunkirakentaminen Kaupunkiympäristötoimiala, Kaupunkirakentaminen
Olli Tirroniemi Olli Tirroniemi
Linnankatu 90 E
20100 Turku
Finland
0204819-8

Closing date has passed.

Short description

Ulkovalaistuksen saneeraus:

Urakka sisältää seuraavat kokonaisuudet

-uuden ulkovalaistuksen rakentamisen sekä vanhan valaistuksen purkamisen Pohjoiskaarella, Signalistinkadulla, Nostoväenkadulla, Majoitusmes-tarinkadulla ja Varusmestarintiellä tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti.

-ulkovalaistuksen rakentamisen ja vanhan purkamisen kaikkine siihen kuuluvine töineen ja hankintoineen sekä muutostietojen dokumentoinnin. Vanha ulkovalaistus on rakennettu ns. juurivalutekniikalla tarkoittaen, että pylväs on perustettu noin reilun kuution (m3) suuruiseen betonivaluun. Vanhat betoniset ulkovalaistusvaluperustukset on poistettava mahdollisen uuden ulkovalaistusjalustan paikalta

-saneeraukseen sisältyy myös välikaistan laatoituksen ja kevyen liikenteen väylän saneerausta osittain samoilla katuosuuksilla ulkovalaistuksen kanssa

Saneerattavilla osuuksilla välikaistan laatoitus tai kevyen liikenteen väylän asfaltti uusitaan tai korjataan väylän tai kaistan koko leveydeltä.

-lisäksi Signalistinkadulle rakennetaan suojatienvaroitusvalot ja muutetaan Varusmestarintiellä olevat varoitusvalot painonapilla toimiviksi. Urakkaan sisältyy suojatievaroitusvalojen vaatimien kaapelien kaivuutyö ja pylväiden pystytys kaikkine materiaaleineen.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Liitteet.zip 32.15 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00