Yhdistelmäsimulaattorit opetuskäyttöön.

Information

Open procedure
12/12/2017 9:07 AM (GMT+01:00)
1/16/2018 1:00 PM

Buyer

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
Paula Autio Paula Autio
Koulukatu 41, PL 75
60101 Seinäjoki
Finland
1007629-5

Closing date has passed.

Short description

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä pyytää tarjoustanne opetuskäyttöön hankittavista yhdistelmäsimulaattoreista. Seinäjoen koulutuskuntayhtymä hallinnoi EAKR -rahoitteista Logistiikka- ja maanrakennusalan simulaattorimaailma -investointihanketta, jonka puitteissa hankinta tehdään. Hanketta rahoittava viranomainen on Pirkanmaan liitto. Hankinta toteutuu, mikäli Seinäjoen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto hyväksyy vuoden 2018 talousarvion esityksen mukaisesti.

Hankkeen tavoitteena on luoda demonstraatioympäristö, joka pitää sisällään 3D-simulaattoreita, joilla on mahdollista harjoitella raskaiden ajoneuvojen ja erilaisten liikkuvien työkoneiden käyttöä. Simulaattorimaailman tavoitteena on myös mahdollistaa useiden koneiden työskentely yhtäaikaisesti samassa simulaattoriympäristössä.

Hanke saa tukea Euroopan aluekehitysrahastolta. Tukijan EU-lippulogo ja Vipuvoimaa EU:lta logo ovat nähtävillä tämän tarjouspyynnön erillisessä liitteessä.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00