Markedsdialog om SKATs kontraktparadigme for drift, support, vedligehold og videreudvikling af IT-systemer(IDA).

Information

Not applicable
10/30/2017 9:09 AM (GMT+01:00)

Buyer

SKAT SKAT
Anton Krogsgaard-Jensen Anton Krogsgaard-Jensen
Østbanegade 123
2100 København Ø
Denmark
19 55 21 01

Short description

Når SKAT gennemfører et samlet genudbud af drift, support, vedligehold og videreudvikling af et IT-system,benyttes der et generisk kontraktparadigme udarbejdet af SKAT med bistand fra Kammeradvokaten. Ved denne markedsdialog er SKAT interesseret i, at identificere områder og specifikke krav i paradigmet, der med fordel kan justeres og/eller fjernes, så paradigmet bliver simplere og mere markedskonformt, med henblik på at opnå en bedre konkurrencesituation, højere kvalitet og bedre priser. Herunder ønsker SKAT at tilpasse områder og krav i paradigmet, der af markedet vurderes at kunne være fordyrende og/eller medføre for store risikopræmier i forhold til den værdi som det vurderes SKAT opnår ved, at fastholde den nuværende regulering.

Formålet med markedsdialogen er yderligere beskrevet i afsnit II.2.4) og i markedsdialogdokumenterne, der er tilgængelige på adressen angivet i afsnit 1.1.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00