Kvalifikacinė sistema dėl tipinių elektros tinklų objektų projektavimo paslaugų ir įrengimo darbų

Information

Qualification system
6/19/2017 9:28 AM (GMT+02:00)
3/5/2018 9:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

UAB Verslo aptarnavimo centras UAB Verslo aptarnavimo centras
Povilas Neiberka Povilas Neiberka
P. Lukšio g. 5B
LT-08221 Vilnius
Lithuania
303359627

Closing date has passed.

Short description

KVALIFIKACINĖ SISTEMA - KOMUNALINĖS PASLAUGOS

Šiuo skelbimu kviečiame dalyvauti konkurse taip   []  ne   [X]  



I DALIS: PERKANTYSIS SUBJEKTAS
 
I.1) PAVADINIMAS, ADRESAI IR KONTAKTINIAI DUOMENYS
Oficialus pavadinimas:
  UAB Verslo aptarnavimo centras (303359627)
Pašto adresas:
  P. Lukšio g. 5B
Miestas:
  Vilnius
Pašto kodas:
  LT- 08221
Šalis:
  Lietuva
Kontaktiniai duomenys:
Kam:  Povilas Neiberka
Telefonas:
 +370 68734964
El.paštas:
 povilas.neiberka@le.lt
Faksas:
 
Interneto adresas(-ai)(jei tinka)
Pagrindinis perkančiosios organizacijos (institucijos) ar perkančiojo subjekto adresas (URL): http://vac.le.lt/
Pirkėjo profilio adresas (URL): https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt

Daugiau informacijos apie kvalifikacinę sistemą galima gauti:
      [X]Žr. pirmiau minėtus kontaktinius duomenis 
    []Kitur: prašome užpildyti A priedo I dalį 
Kitus dokumentus galima gauti:
      [X]Žr. pirmiau minėtus kontaktinius duomenis 
    []Kitur: prašome užpildyti A priedo II dalį 
Prašymai leisti dalyvauti ar siūlomos kandidatūros turi būti siunčiamos:
      [X]Žr. pirmiau minėtus kontaktinius duomenis 
    []Kitur: prašome užpildyti A priedo III dalį 

I.2) PAGRINDINĖ PERKANČIOJO SUBJEKTO VEIKLOS SRITIS AR SRITYS (tuo atveju, jeigu pagal Direktyvą 2004/17/EB - "Komunalinės paslaugos" buvo paskelbtas reguliarus orientacinis skelbimas)
Elektra


II DALIS: SUTARTIES OBJEKTAS
II.1) PAVADINIMAS, KURĮ PERKANČIOJI ORGANIZACIJA (INSTITUCIJA) SUTEIKĖ SUTARČIAI
Kvalifikacinė sistema dėl tipinių elektros tinklų objektų projektavimo paslaugų ir įrengimo darbų
II.2) SUTARTIES TIPAS (pasirinkite tik vieną kategoriją - darbus, prekes ar paslaugas - labaisuiai atitinkančią konkretų Jūsų sutarties ar pirkimo (-ų) objektą)
Darbai [X] Prekės [] Paslaugos [] Paslaugų kategorija:   Nr.
II.3) DARBŲ, PASLAUGŲ AR PREKIŲ, KURIE TURI BŪTI PERKAMI, TAIKANT KVALIFIKACINĘ SISTEMĄ APRAŠYMAS
Tipinių elektros tinklų objektų projektavimo paslauga ir įrengimo darbai. 0,4-10 kV elektros tinklo objektų projektavimo paslaugos ir naujų statybų, rekonstravimo, kapitalinio remonto įrengimo darbai bei avariniai tinklo remonto ir techninės priežiūros darbai
II.4) BENDRASIS VIEŠŲJŲ PIRKIMŲ ŽODYNAS (BVPŽ) 
  Pagrindinis žodynas  Papildomas žodynas (jei taikoma) 
Pagrindinis objektas  45311000-0  (Elektros laidų tiesimo ir įrengimo darbai.)   
II.5) AR SUTARTIMS, KURIOMS TAIKOMA ŠI KVALIFIKACINĖ SISTEMA TAIKOMAS PASAULIO PREKYBOS ORGANIZACIJOS SUSITARIMAS DĖL VYRIAUSYBĖS PIRKIMŲ (GPA) taip   [X]  ne   []  


III DALIS: TEISINĖ, EKONOMINĖ, FINANSINĖ IR TECHNINĖ INFORMACIJA
 
III.1) DALYVAVIMO SĄLYGOS
III.1.1) Tinkamumas sistemai
(Jeigu ši informacija yra paremta dokumentais, kuriuos suinteresuoti tiekėjai, rangovai ar paslaugų teikėjai gali gauti, pakanka pateikti pagrindinių sąlygų ir metodų santrauką bei nuorodą į tuos dokumentus)
Ūkio subjektai turi atitikti šias sąlygas:
1. Tiekėjas (fizinis asmuo) arba Tiekėjo (juridinio asmens) vadovas ar ūkinės bendrijos tikrasis narys (nariai), turintis (turintys) teisę juridinio asmens vardu sudaryti sandorį, ir buhalteris (-iai) ar kitas (-i) asmuo (-ys), turintis (-ys) teisę surašyti ir pasirašyti tiekėjo apskaitos dokumentus, neturi teistumo (arba teistumas yra išnykęs ar panaikintas), ir dėl tiekėjo (juridinio asmens) per pastaruosius 5 metus nebuvo priimtas ir įsiteisėjęs apkaltinamasis teismo nuosprendis už veikas, nurodytas Lietuvos Respublikos Viešųjų pirkimų įstatymo 33 str. 1 d. 1 p. Dėl tiekėjo iš kitos valstybės nėra priimtas ir įsiteisėjęs apkaltinamasis teismo nuosprendis už 2004 m. kovo 31 d. Europos Parlamento ir Tarybos direktyvos 2004/18/EB dėl viešojo darbų, prekių ir paslaugų pirkimo sutarčių sudarymo tvarkos derinimo 45 straipsnio 1 dalyje išvardytuose Europos Sąjungos teisės aktuose apibrėžtus nusikaltimus. PATEIKIAMAS: -išrašas iš teismo sprendimo; -arba Informatikos ir ryšių departamento prie Vidaus reikalų ministerijos ar valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotas dokumentas, patvirtinantis jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, -arba atitinkamos užsienio šalies institucijos dokumentas; išduotas ne anksčiau kaip prieš 3 mėnesius iki Pirminių pasiūlymų pateikimo termino pabaigos datos (jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas yra priimtinas). Pateikiama dokumento kopija.

2. Tiekėjas, kuris yra fizinis asmuo, arba tiekėjo, kuris yra juridinis asmuo, dalyvis, turintis balsų daugumą juridinio asmens dalyvių susirinkime, neturi neišnykusio ar nepanaikinto teistumo už nusikalstamą bankrotą. PATEIKIAMAS: -Išrašas iš teismo sprendimo arba -Informatikos ir ryšių departamento prie Vidaus reikalų ministerijos išduotas dokumentas, arba -valstybės įmonės Registrų centro išduodama pažyma apie fizinį asmenį, arba -valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotas dokumentas, patvirtinantis jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis , arba -atitinkamos užsienio šalies institucijos dokumentas, išduotas ne anksčiau kaip prieš 3 mėnesius iki Pirminių pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei Pirminių pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas jo galiojimo laikotarpiu yra priimtinas. Pateikiamos dokumentų kopijos. PASTABA: Jeigu šiame punkte nurodyti kvalifikaciją įrodantys dokumentai neteikiami, užpildoma pateikta lentelė.

3. Tiekėjas nėra bankrutavęs, likviduojamas, su kreditoriais sudaręs taikos sutarties (tiekėjo ir kreditorių susitarimo tęsti tiekėjo veiklą, kai tiekėjas prisiima tam tikrus įsipareigojimus, o kreditoriai sutinka savo reikalavimus atidėti, sumažinti ar jų atsisakyti), sustabdęs ar apribojęs savo veiklos arba jo padėtis pagal šalies, kurioje jis registruotas, įstatymus yra tokia pati ar panaši. Tiekėjui nėra iškelta restruktūrizavimo, bankroto byla arba bankroto procesas vykdomas ne teismo tvarka, inicijuotos priverstinio likvidavimo ar susitarimo su kreditoriais procedūros arba jam vykdomos analogiškos procedūros pagal šalies, kurioje jis registruotas, įstatymus. PATEIKIAMA: Jeigu tiekėjas yra fizinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, jis pateikia Valstybės įmonės Registrų centro išduotą išrašą ar šios įmonės Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotą dokumentą, patvirtinantį jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis nurodytoms aplinkybėms įrodyti, arba teismo išduotą išrašą iš teismo sprendimo, jei toks yra. - jeigu tiekėjas yra juridinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, iš jo nereikalaujama pateikti jokių šį reikalavimą įrodančių dokumentų. Perkančioji organizacija tikrina paskutinės pasiūlymų pateikimo termino dienos, nurodytos skelbime apie pirkimą, duomenis. - kitos valstybės tiekėjas, kuris yra fizinis arba juridinis asmuo, pateikia šalies, kurioje yra registruotas Tiekėjas, ar šalies, iš kurios jis atvyko, kompetentingos teismo ar viešojo administravimo institucijos išduotą pažymą. Nurodytas dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip 3 mėnesius iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas jo galiojimo laikotarpiu yra priimtinas ir Tiekėjo deklaracija, pagal pirkimo dokumentuose pateiktą formą.

4. Tiekėjas yra įvykdęs įsipareigojimus, susijusius su mokesčių, įskaitant socialinio draudimo įmokas, mokėjimu pagal šalies, kurioje jis registruotas, reikalavimus. Tiekėjas laikomas įvykdžiusiu įsipareigojimus, susijusius su mokesčių, įskaitant socialinio draudimo įmokas, mokėjimu, jeigu jo neįvykdytų įsipareigojimų suma yra mažesnė kaip 50 eurų. PATEIKIAMA: Dėl įsipareigojimų, susijusių su mokesčiais: -Valstybinės mokesčių inspekcijos arba Valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotą dokumentą, patvirtinantį jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, ar atitinkamos užsienio šalies institucijos išduotas dokumentas apie atsiskaitymą su valstybės biudžetu, išduotą ne anksčiau kaip 3 mėnesiai iki Pirminio pasiūlymo pateikimo termino pabaigos. Dėl įsipareigojimų, susijusių su socialinio draudimo įmokomis: a) Jei tiekėjas yra juridinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, įrodantis dokumentas nereikalaujamas. Duomenis apie juridinį asmenį perkančioji organizacija tikrina paskutinę pasiūlymų pateikimo termino dieną, nurodytą skelbime. b) Jei tiekėjas yra fizinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, pateikia Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos teritorinių skyrių ir kitų Valstybinio socialinio draudimo fondo įstaigų, susijusių su Valstybinio socialinio draudimo fondo administravimu, išduotas dokumentas, arba Valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotas dokumentas, patvirtinantis jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis. c) Kitos valstybės tiekėjas, kuris yra fizinis ar juridinis asmuo, pateikia šalies, kurioje yra registruotas tiekėjas, ar šalies, iš kurios jis atvyko, kompetentingos valstybės institucijos išduotą dokumentą. Dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip 3 mėnesiai iki Pirminių pasiūlymų pateikimo termino pabaigos.

5. Tiekėjas nuo 2016-01-01 nėra padaręs esminio pirkimo sutarties pažeidimo, dėl kurio per pastaruosius 3 metus buvo nutraukta pirkimo sutartis arba per pastaruosius 3 metus buvo priimtas ir įsiteisėjęs teismo sprendimas, kuriuo tenkinami Perkančiosios organizacijos reikalavimai pripažinti pirkimo sutarties neįvykdymą ar netinkamą įvykdymą esminiu ir atlyginti dėl to patirtus nuostolius. PATEIKIAMA: Tiekėjo įmonės vadovo ar jo įgalioto asmens patvirtinta laisvos formos deklaracija.

6. Tiekėjas turi pakankamą kvalifikaciją atlikti darbus pagal šiuos darbų kodus 0.2., 1.1., 1.2., 2.1., 2.2., 3.2., 3.3, 3.4., 4.1., 4.2., 4.3. (įrenginiuose vykdomų darbų, kuriems nustatyti reikalavimai tiekėjams, kodų sąrašas pateikiamas internetinėje prieigoje: http://www.eso.lt/stream/11876/ab%20energijos%20skirstymo%20operatorius%20elektros%20įrenginiuose%20vykdomų%20darbų%20ir%20reikalavimų%20rangovams%20vykdantiems%20tokius%20darbus%20sąrašas.pdf PATEIKIAMI: -kvalifikaciją patvirtinantys dokumentai arba, -AB ESO išduotas leidimas dirbti AB ESO elektros įrenginiuose. Pateikiamos dokumentų kopijos.

7. Tiekėjas turi ne mažiau kaip 1 specialistą, turintį ne žemesnį nei aukštąjį neuniversitetinį inžinerinį išsilavinimą, specialistas turi būti suprojektavęs ne mažiau nei 1 objektą (apimantį 10kV elektros tinklų techninio ar darbo projekto parengimą). PATEIKIAMA: 1) Specialisto vardas ir pavardė, užpildant Prašymo priede pateiktą lentelę; 2) Išsilavinimą patvirtinančių dokumentų kopijos bei specialisto suprojektuotų (ne mažiau nei 1) objektų sąrašas, nurodant: suprojektuotų objektų pavadinimus, adresus, sutarties galiojimo terminą; užsakovus ir jų kontaktinius duomenis. ARBA 2) Lietuvos Respublikos Aplinkos ministerijos arba VĮ Statybos produkcijos sertifikavimo centro išduotų atestatų arba teisės pripažinimo dokumentų kopijos ir atliktų objektų sąrašas (ne mažiau nei 1), nurodant objekto pavadinimą, atlikimo datą, atliktus darbus).

8. Tiekėjas turi ne mažiau kaip 1 specialistą, turintį teisę atlikti automatizuotos elektros energijos apskaitos sistemos (AEEAS) įrangos montavimo ir tikrinimo darbus. PATEIKIAMA: 1) Specialisto vardas ir pavardė, užpildant Prašymo priede pateiktą lentelę; AEEAS įrangos gamintojo (jo atstovo) Tiekėjo siūlomam specialistui, kuris atliks AEEAS įrangos montavimo ir tikrinimo darbus, išduotų atitinkamų mokymo kursų baigimo sertifikatų arba lygiaverčių dokumentų kopijos.

9. Tiekėjas turi teisę vykdyti drenažo sistemos atstatymo darbus. PATEIKIAMA: Žemės ūkio ministerijos ar atitinkamos užsienio šalies institucijos Tiekėjo įmonei išduoto dokumento, suteikiančio teisę vykdyti drenažo sistemos atstatymo darbus, kopiją.

10. Tiekėjas turi ne mažiau kaip 1 specialistą turintį teisę atlikti geodezinius ir topografinius darbus. PATEIKIAMA: 1) Specialisto vardas ir pavardė, užpildant Prašymo priede pateiktą lentelę; Geodezininko kvalifikacijos pažymėjimo, išduoto Nacionalinės žemės tarnybos prie Žemės ūkio ministerijos, kopija arba lygiaverčių dokumentų kopijos.

11. Tiekėjas turi ne mažiau kaip 1 specialistą, turintį teisę atlikti archeologinius tyrinėjimus. PATEIKIAMAS: 1) Specialisto vardas ir pavardė, užpildant Prašymo priede pateiktą lentelę; 2) Ne žemesnės nei II kategorijos nekilnojamojo kultūros paveldo apsaugos specialisto atestato (veiklos rūšys - taikomieji moksliniai ardomieji tyrimai, specializacija - archeologiniai tyrimai) kopija.

12. Tiekėjas turi ne mažiau kaip 1 specialistą, turintį teisę bei patirtį (turi būti atlikęs darbus ne mažiau nei 1 objekte) atliekant šviesolaidžio klojimo ir šviesolaidžio movų montavimo ir tikrinimo darbus. PATEIKIAMA: 1) Specialisto vardas ir pavardė, užpildant Prašymo priede pateiktą lentelę; 2) Ne žemesnio nei aukštojo ar specialiojo vidurinio mokslo studijų baigimo ir technologijos mokslų studijų srities ar šiai sričiai prilyginamo išsilavinimo įgijimo diplomo kopija ir atliktų objektų sąrašas (ne mažiau nei 1), nurodant objekto pavadinimą, atlikimo datą, atliktus darbus); ARBA 2) Lietuvos Respublikos Aplinkos ministerijos arba VĮ Statybos produkcijos sertifikavimo centras išduotų atestatų arba teisės pripažinimo dokumentų kopijos ir atliktų objektų sąrašas (ne mažiau nei 1), nurodant objekto pavadinimą, atlikimo datą, atliktus darbus).



Kai prašymą pateikia Tiekėjas, numatantis samdyti Subrangovus, 1-5 punktuose nurodytą kvalifikaciją ir 6 punkte nurodytą kvalifikaciją darbų kodams 0.2., 1.1., 1.2., 2.1., 2.2., 3.2., 3.3. privalo atitikti Tiekėjas, o 7-12 punktuose nurodytą kvalifikaciją ir 6 punkte nurodytą kvalifikaciją darbų kodams 3.4., 4.1., 4.2., 4.3. privalo atitikti Tiekėjas arba subrangovas.
Metodai, kuriais kiekviena iš tų sąlygų bus tikrinama:
Tiekėjas pateikia informaciją ir dokumentus (pateikiami skenuoti dokumentai elektroninėje formoje), patvirtinančius jo kvalifikaciją. Perkančioji organizacija, išnagrinėjusi pateiktus dokumentus priima sprendimą dėl Tiekėjo įrašymo į kvalifikuotų tiekėjų sąrašą.
III.2.4) Rezervuotos sutartys (jei yra) taip   []  ne   [X]  
Sutartis skirta tik globojamoms darbo grupėms []
Sutartis turi būti vykdoma įgyvendinant globojamas užimtumo programas []


IV DALIS: PROCEDŪRA
 
IV.1) SUTARTIES SUDARYMO KRITERIJAI
IV.1.1) Sutarties sudarymo kriterijai(jei žinoma)
Mažiausia kaina [X]
ARBA
Ekonomiškai naudingiausias pasiūlymas, atsižvelgiant į []
   [] toliau pateiktus kriterijus (kriterijai turėtų būti pateikiami nurodant jų lyginamąjį svorį, arba išdėstyti mažėjančios svarbos tvarka, jeigu dėl akivaizdžių priežasčių jiems negalima priskirti lyginamojo svorio)
   [] kriterijus, pateiktus specifikacijose arba kvietime pateikti pasiūlymus ar dalyvauti derybose
Kriterijai Lyginamasis svoris
   
IV.1.2) Bus rengiamas elektroninis aukcionas taip   []  ne   [X]  
Jei taip, papildoma informacija apie elektroninį aukcioną(jei taikoma)
 

IV.2) ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
IV.2.1) Perkančiosios organizacijos (institucijos) priskirtas bylos numeris ( jei taikoma)
IV.2.2) Kvalifikacinės sistemos trukmė
 Galiojimo laikotarpis nuo:    (metai/mėnuo/diena) iki:    (metai/mėnuo/diena)
 Neribota trukmė [X]
 Kita []
IV.2.3) Kvalifikacinės sistemos atnaujinimas taip   []  ne   [X]  
Jei taip, formalumai, kurie reikalingi įvertinti, ar reikalavimai yra įvykdyti:
 


VI DALIS: KITA INFORMACIJA
VI.1) AR VIENA AR DAUGIAU SUTARČIŲ, KURIAI TAIKOMA ŠI KVALIFIKACINĖ SISTEMA, SUSIJUSI SU PROJEKTU IR (ARBA) PROGRAMA, FINANSUOJAMA BENDRIJOS LĖŠOMIS taip  []  ne  [X]  
Jei taip, nurodykite tą projektą (-us) ir (arba) programą (-as):
 
VI.2) PAPILDOMA INFORMACIJA (jei taikoma)
Vadovaujantis Viešųjų pirkimų įstatymo 14 straipsnio nuostatomis, Pirkimas atliekamas kitos perkančiosios organizacijos vardu. Įgaliojusi organizacija – AB „Energijos skirstymo operatorius“. Informacija pateikiama Centrinėje viešųjų pirkimų informacinėje sistemoje (toliau – CVPIS).
VI.3) SKUNDŲ PATEIKIMO PROCEDŪRA
VI.3.1) Už skundų pateikimo procedūrą atsakinga įstaiga
Oficialus pavadinimas:
 
Adresas:
 
Miestas:
 
Pašto kodas:
  LT- 
Šalis:
 
El. paštas:
 
Telefonas:
 
Interneto adresas(URL):
 
Faksas:
 
Už tarpininkavimą atsakinga įstaiga (jei taikoma)
Oficialus pavadinimas:
 
Adresas:
 
Miestas:
 
Pašto kodas:
  LT- 
Šalis:
 
El. paštas:
 
Telefonas:
 
Interneto adresas(URL):
 
Faksas:
 
VI.3.2) Skundų pateikimas (prašome užpildyti VI.3.2 punktą ARBA, jei reikia, VI.3.3 punktą)
Tiksli informacija dėl skundų pateikimo termino(-ų):
  Skundų teikimo ir nagrinėjimo tvarka nustatyta Viešųjų pirkimų įstatyme
VI.3.3) Tarnyba, iš kurios galima gauti informacią apie skundų pateikimą
Oficialus pavadinimas:
 
Adresas:
 
Miestas:
 
Pašto kodas:
  LT- 
Šalis:
 
El. paštas:
 
Telefonas:
 
Interneto adresas(URL):
 
Faksas:
 
VI.4) ŠIO SKELBIMO IŠSIUNTIMO DATA:   
2017-03-22      (metai/mėnuo/diena)



  _____Komisijų koordinavimo vadovas_____   __________   _____Povilas   Neiberka_____
  (Perkančiosios organizacijos vadovo
ar jo įgalioto asmens pareigos)
  (parašas)   (vardas pavardė)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00