A13564 Pelson Vankilan siirtokelpoinen selliosasto, KVR-urakka

Information

Competitive dialogue
5/31/2017 1:10 PM (GMT+02:00)
6/14/2017 1:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Senaatti-kiinteistöt Senaatti-kiinteistöt
Juha Keränen Juha Keränen
Viestikatu 1
90130 Oulu
Finland
1503388-4

Closing date has passed.

Short description

Hankinnassa on kysymys Pelson vankilan siirtokelpoisen selliosaston ja saunarakennuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta KVR-urakkana nykyisten vankilarakennusten viereen vankila-alueelle.

Hankinnan yhteydessä pyydetään optiona toisen vastaavan siirtokelpoisen selliosaston toteuttamista KVR-urakkana. Tilaaja päättää option käytöstä erikseen.

Siirtokelpoinen selliosasto käsittää 32 asuinselliä ja niihin liittyvät yleiset tilat sekä talotekniset järjestelmät. Lisäksi hankinta sisältää alueelle toteuttavan saunarakennuksen sekä rakennusten vaatimat perustus-, maanrakennus- ja pohjatyöt sekä vesi-, viemäri- ja aluelämpö- ja sähkö- ym. liittymien rakentamisen ja tarvittavat kaapeli- ja putkisiirrot sekä aidan rakentamisen.

Siirtokelpoinen selliosasto ja saunarakennus toteutetaan siirtokelpoisena ja tilaelementti-rakenteisena uudisrakennuksena Vaalan kuntaan, Pelson alueelle. Selliosaston uudisrakennuksen arvioitu laajuus on noin 750 kem². Rakennuksessa on majoitustilat noin 32 henkilölle. Saunarakennuksen arvioitu laajuus on noin 50 kem2. Rakennusten tulee olla siirtokelpoisia, joka mahdollistaa rakennuksen jatkosijoittamisen uuteen paikkaan myöhemmässä vaiheessa. Tarkempia tietoja hankkeen laajuudesta ja sille asetetuista tavoitteista annetaan tämän hankintailmoituksen yhteydessä julkaistuista alustavista pohjapiirustuksista ja sijoituspiirustuksesta.

Hankkeen laajuus on kokonaisuudessaan alustava arvio, joka voi muuttua hankinnan edetessä.

Tilojen tuulee täyttää vankeuslain 7 luvun 1 § vankien asuintiloja koskevat vaatimukset: ”Vankien käytössä tulee olla asianmukaiset asuin- ja peseytymistilat. Vankiloita rakennettaessa ja korjattaessa varsinaiset asuintilat on varustettava niin, että ne vastaavat yleisessä rakennuslainsäädännössä asuintiloille asetettuja vaatimuksia. Vangilla tulee olla pääsy WC- tiloihin kaikkina vuorokauden aikoina. (10.4.2015/393).”

KVR-urakoitsija toimii pääurakoitsijana ja lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana sekä asettaa vastaavan työnjohtajan. Pääurakoitsija vastaa työmaan johtovelvollisuuksista ja työmaapalveluista.

Maanrakennus-, pohja-, perustus-, putki-, ilmanvaihto-, sprinkler-, rakennusautomaatio- ja sähkötyöt sisältyvät KVR-urakkaan.

KVR-urakan sisältö ja hankintarajat on esitetty tarkemmin tarjouspyyntöaineistossa joka toimitetaan neuvottelumenettelyyn valituille tarjoajille.

Hankkeen aikataulutavoitteena on, että tarjoajien valinta neuvotteluvaiheeseen tehdään kesäkuun aikana 2017, neuvottelut käydään kesä-elokuussa 2017 ja hankintapäätös tehdään syyskuussa 2017. Hankintasopimus allekirjoitetaan lokakuussa 2017. Rakennustyön arvioitu alkamisajankohta on loka-marraskuu 2017 ja tavoitteena on, että selliosasto valmistuu kesäkuun loppuun 2018 mennessä.

Aikataulu ja kohdassa II.2.7 esitetty arvio sopimuksen kestosta ovat alustavia.

Kaikilla vankila-alueella työskentelevillä tulee olla tehtynä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Projektikielenä on suomi.

Hinta-laatusuhteen vertailuperusteet ovat hinnan (painoarvo 60..70 %) ohella 1) suunnitteluratkaisun elinkaarinäkökulma, kuten mm. materiaalin kestävyys vankiasumisen käytössä, rakennusten energiatehokkuus ja rakennusten tekninen ja taloudellinen siirtokelpoisuus (painoarvo 15..25 %) ja 2) toteutusaikataulu (5..10 %) ja 3) suunnittelun ja rakentamisen projektisuunnitelma (3..5 %).

Tarjouksen hinta-laatusuhteen vertailussa hintana huomioidaan KVR-urakan tarjoushinta.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
A13564+Pelson+vankilan+siirtokelpoinen+selliosasto%2C+KVR-urakka%2C+tarjouspyynt%C3%B6+30.5.2017.pdf 97 KB
Pelson+vankilan+siirtokelpoinen+selliosasto%2C+asemapiirros+22.5.2017.pdf 71 KB
Pelson+vankilan+siirtokelpoinen+selliosasto%2C+pohjapiirros+15.2.2017.pdf 304 KB
Pelson+vankilan+siirtokelpoinen+selliosasto%2C+saunaosasto+6.2.2017.pdf 21 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00