Vedlikehold, brukerstøtte og konsulentbistand til WinTid

Information

4/13/2017 2:42 PM (GMT+02:00)

Buyer

Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomi- og styringsavdelingen, Anskaffelsesseksjonen Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomi- og styringsavdelingen, Anskaffelsesseksjonen
Gunnar Helge Wiik Gunnar Helge Wiik
Postboks 5, St Olavs plass
0130 OSLO
Norway
889 640 782

Assignment text

Denne anskaffelsen omfatter, Forvaltning av løsningen, Videreutvikling av løsning tilpasset dagen krav, Vedlikehold av tidligere anskaffet programvare, Brukerstøtte og i noen grad Konsulentbistand ved behov.

NAV er i en kontinuerlig moderniseringsprosess og det vil sannsynligvis være behov for tilpasninger, endringer og integrering mot NAVs øvrige programvare i tillegg til annen videreutvikling. Dagens løsning er en integrert del av NAVs personalsystem og det finnes kun en leverandør som tilbyr disse tjenestene.

NAV deltar aktivt i brukerfora innenfor dette løsningsområdet for offentlig sektor. Frem til nylig var det to leverandører som kunne tilby disse tjenestene. Imidlertid ble den andre potensielle tilbyder fusjonert inn i Evrys organisasjon. Dette medførte at det kun er en tilbyder av tjenestene.. NAV har tidligere, 2007 og 2013, forsøkt å gjennomføre konkurranser på området, men det har aldri vært mer enn en tilbyder som har deltatt i anskaffelsen



Kontraktstildeling
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Evry Norge AS, Snarøyveien 30, 1360 Fornebu, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00