Tietopyyntö / Vammaispalvelun asiakkaiden työ- ja päivätoimintakuljetusten hankinnasta tietopyyntö EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämistä vaatimuksista toimittajien tietojärjestelmille

Information

3/31/2017 12:02 PM (GMT+02:00)
4/9/2017 11:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Vantaan kaupunki Vantaan kaupunki
Hankintakeskus Hankintakeskus
Sirpa Apell Sirpa Apell
Asematie 7
01300 Vantaa
Finland
0124610-9

Closing date has passed.

Short description

Tämä on tietopyyntö, ei ennakkoilmoitus, tarjouspyyntö, hankintailmoitus tai kutsu neuvottelumenettelyyn eikä tietopyynnön julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua.

Tietopyynnön tavoitteena on kartoittaa markkinoita ja käynnistää avoin markkinavuoropuhelu kaupungin ja potentiaalisten toimittajien välillä sekä käydä läpi ratkaisuehdotuksia vammaispalvelun asiakkaiden työ- ja päivätoimitakeskuskuljetuksia koskevassa hankinnassa, tulevan EU:n tietosuoja-aseteuksen vaatimusten täyttymisestä toimittajien tietojärjestelmien osalta. Tietopyyntö ei velvoita Vantaan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa tai hankinta voidaan toteuttaa tätä tietopyyntöä suppeammin. Tietopyyntöön vastaaminen ja vuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhempään kilpailutukseen osallistumiselle eikä vuoropuhelu sido ketään siihen osallistuvaa tahoa. Tietopyyntöön osallistujilla ei ole oikeutta saada korvausta tekemästään työstä. Ensisijaisena tavoitteena on saada selville kuinka hyvin tarjoajien tietojärjestelmät vastaavat EU:n tietosuoja asetuksen vaatimuksia. Tietoteknisiä vaatimuksia koskevat ja tietosuoja-asetuksen vaatimuksia koskevat asiakirjat, joista lausunto pyydetään, saa pyydettäessä os. sirpa.apell@vantaa.fi. Suomenkielisten vastausten viimeinen jättöpäivä 7.4.2017 klo 12. Pyydämme vastaajia merkitsemään salassa pidettävät tiedot (liikesalaisuudet) selkeästi asiakirjoihin.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tarjouspyyntö.pdf 23 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00