17/781 Veiledende kunngjøring vedrørende anskaffelse av operasjonslamper til St. Olavs Hospital HF med opsjoner til Helse Møre og Romsdal HF

Information

Prior information notice
01 - Prior information notice
3/22/2017 3:24 PM (GMT+01:00)

Buyer

St. Olavs Hospital HF St. Olavs Hospital HF
Geir Høyem Geir Høyem
Olav Kyrres gt 17
7030 TRONDHEIM
Norway
883974832

Short description

St Olavs Hospital HF ønsker å inngå rammeavtale for kjøp av operasjonslamper til alle typer operasjonsrom.

Over en 4 års periode er det planlagt å anskaffe utstyr for 4-8 mill. Kjøp i perioden vil avhenge av budsjettbevilgninger til investeringer. I tillegg til det angitte behovet ved St Olavs Hospital HF skal det tilbys opsjon for tilsvarende lamper til Helse Møre og Romsdal, det vil si sykehusene i Volda, Ålesund, Molde og Kristiansund. Det er ikke mulig å gi et eksakt antall lamper som vil bli tatt ut som opsjon i kontraktsperioden, men det finnes dog 76 lamper som er anskaffet før 2010 til en anslått verdi på 4,3 mnok.

For å stå best mulig rustet til utarbeidelse av en kravspesifikasjon ønsker vi å kartlegge hvilke løsninger som finnes i markedet. I den forbindelse inviterer vi leverandører til å holde en produktdemonstrasjon.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00