Markedsundersøkelse før anskaffelse av kantinetjenester

Information

3/21/2017 9:37 AM (GMT+01:00)
3/30/2017 11:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Patentstyret Patentstyret
Geir-Kristian Slydahl Geir-Kristian Slydahl
Sandakerveien 64
pb 8160 dep.

0033 OSLO
Norway
971526157

Closing date has passed.

Short description

Patentstyret planlegger anskaffelse av drift av kantina i Sandakerveien 64. Avtalen med vår nåværende leverandør varer til august i år. Intensjonen med kantinetjenesten er å være en positiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø. Kantinen skal være et trivelig sted som de ansatte setter pris på. Det skal tilbys variert, sunn og smakfull mat av serviceinnstilte medarbeidere i et hyggelig miljø. Det skal tilbys kantinedrift av god kvalitet. Kantinedriften skal omfatte en fullverdig servering av lunsj med kalde og varme retter og rikholdig salatbar, samt tilbud om bevertning på møter og ved spesielle arrangement. Patentstyret vil administrere anbudskonkurranse og vil være formell avtalepart med kantineleverandøren, men andre virksomheter lokalisert i Sandakerveien 64 benytter også kantina.

Vi ønsker å ha en dialog med markedet i forbindelse med at vi planlegger anskaffelsen av kantinetjenestene. Vi vil ta utgangspunkt i vedlagte konkurransepapirene fra forrige anskaffelse, men ønsker tilbakemeldinger fra markedet med synspunkter på konkurransepapirene og innspill til planleggingen av konkurransen. Vi ønsker spesielt innspill på følgende temaer: driftsform, avtalemal, bemanning og kompetanse, lærling, kantinebidrag, sosiale krav, miljø og økologiske mat. Vi vil gjennomføre et åpen anbud og det vil derfor være svært begrensede muligheter for påvirkning når anskaffelsen er kunngjort.

Vi vil ha en-til-en samtaler med interesserte leverandører. Vi har satt av 4., 6. og 7. april til en-til-en samtaler. Vi regner at samtalene kan ha en varighet på maksimalt en time. Vi ber om tilbakemelding senest 30. mars om hvilke leverandører som ønsker å delta på samtalene. Kom gjerne med skriftlig innspill på forhånd som grunnlag for samtalen.

Vi håper mange leverandører er interessert i en dialog i før vi kunngjør anskaffelsen.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00