Kiinteistö Oy Kesti, Tehostetun palveluasumisyksikön KVR-urakka

Information

Open procedure
2/21/2017 10:22 AM (GMT+01:00)
3/17/2017 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Kiinteistö Oy Kesti Kiinteistö Oy Kesti
Simo Hautamäki Simo Hautamäki
Kallliontie 15
85500 Nivala
Finland
0186776-5

Closing date has passed.

Short description

Kiinteistö Oy Kesti on Nivalan kaupungin konserniin kuuluva tytäryhtiö. Yhtiö ylläpitää ja vuokraa kiinteistöjä erityisryhmien asumiseen Nivalassa osoitteessa Kyläojantie 4 ja Kyläojantie 6. Yhtiön toimialana on palvelu- ja tukiasuntotuotantoon liittyvä kiinteistöjen rakennuttaminen ja vuokraaminen.

Hankkeen tavoitteena on rakentaa ikäihmisille kohdennettu tehostetun palveluasumisen 30 paikkainen yksikkö Nivalaan. Tontti sijoittuu Sarparannan kaupungin osaan kortteliin 152 tontille 1 osoitteeseen Kyläojantie 1

Hankinnassa on kysymys tehostetun palveluasumisen uudisrakennuksen toteuttamisesta KVR-urakkana. Hankinta sisältää uudisrakennuksen suunnittelun ja toteutuksen piha-alueineen.

Urakkamuoto on KVR-urakka (suunnittele ja toteuta mallilla). Rakennusteknisten töiden urakoitsija toimii pääurakoitsijana ja lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana. LVI-, sähkö- ja automaatiotyöt kuuluvat urakkaan. Hanke ei sisällä purettavia rakennuksia. Tilaaja on teetättänyt tontille maaperätutkimuksen, josta rakennuspohjan laadunselvitys on tehty.

Tarjouksen tekijä laatii luonnos tasoiset suunnitelmat 30 paikkaisesta ikäihmisille kohdennetusta tehostetun palveluasumisen yksiköstä tarjouksen liitteeksi. Tarjouksen tulee sisältää myös 3d-mallinnukset tilaratkaisuistaan sisä- ja ulkopuolisilta osilta.

Tilojen mitoituksessa ja suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota tilojen käytettävyyden tehostamiseen. Tilaratkaisuja ja tilojen soveltuvuutta tehostetun palveluasumisen tiloiksi tulee tarjoajan erityisesti huomioida suunnittelussa. Tavoitteena on, että rakentamisen suunnittelu, toteutus ja tilojen käyttöönotto tehdään tarkoituksenmukaisesti ja kustannustehokkaasti. Pyritään huomioimaan myös tulevan SOTE-ratkaisun vaatimukset.

Tarjouksen tekijä esittää kohteeseen vastuullisen pääsuunnittelijan, sekä hänelle varahenkilö. Pääsuunnittelija varmentaa kaikkien suunnitelmien yhteensopivuuden. Pääsuunnittelijan tehtävät määräytyvät PS12 mukaan.

Tarjouksen tekijä esittää kohteeseen vastaavan työnjohtajan.

Projektin hallinnassa käytetään Buildercom Oy:n sähköistä projektipankkia. KVR-urakoitsijan suunnittelijat vastaavat osaltaan sähköisten dokumenttien hallinnasta ja arkistoinnista sekä huoltokirjan laatimisesta yhdessä rakennuttajan kanssa.

Tarjoajalla tulee olla kokemusta sosiaali- ja terveysalan rakennus kohteiden suunnittelusta.

Projektikielenä on suomi.

Hinta-laatusuhteen vertailuperusteet ovat hinnan (painoarvo 60 %) ohella suunnitteluratkaisun toiminnallisuus (painoarvo 10%), laatu ja referenssit, (painoarvo 5%)

esteettisyys (painoarvo 5 %),

rakentamisen aikainen kuivaketjun todentamien (painoarvo 5 %),

rakennuksen soveltuvuus suunniteltuun käyttöön (painoarvo 15 %),

Rakentamistoimikunta tekee hinta-laatusuhteen vertailun ja pisteytyksen.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00