Atnaujinta versija: Lietuvos dviračių takų (trasų) plėtros plano rengimo paslauga

Information

Open procedure
3/27/2017 8:33 PM (GMT+02:00)
4/12/2017 8:00 AM (GMT+02:00)
4/7/2017 8:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos
Justas Norbutas Kelių planavimo ir plėtros skyriaus vyriausiasis specialistas Justas Norbutas
J. Basanavičiaus g. 36
LT-03109 Vilnius
Lithuania
188710638

Closing date has passed.

Short description

  Skelbimų teikimo Viešųjų pirkimų tarnybai
tvarkos aprašo 
priedas
   



LIETUVOS AUTOMOBILIŲ KELIŲ DIREKCIJA PRIE SUSISIEKIMO MINISTERIJOS
 
Juridinių asmenų registras, 188710638, J. Basanavičiaus g. 36, Tel.: +370 52329688, justas.norbutas@lakd.lt, http://www.lakd.lt
 
Viešųjų pirkimų tarnybai  
 
 
SKELBIMAS, SUSIJĘS SU PAPILDOMA INFORMACIJA, INFORMACIJA APIE NEUŽBAIGTĄ PROCEDŪRĄ ARBA PATAISA

20   m.                        d. Nr.      
Primename: jeigu dėl pataisymų ar papildymų iš esmės keistųsi skelbimo apie pirkimą originale išdėstytos sąlygos, susijusios su vienodu vertinimu ir konkurencingo pirkimo tikslu, tai privalės būti pratęsti pradiniai numatyti laiko terminai
I DALIS: PERKANČIOJI ORGANIZACIJA (INSTITUCIJA)
I.1.) PAVADINIMAS, ADRESAI IR KONTAKTINIAI DUOMENYS
Oficialus pavadinimas: 
 Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos (188710638)
Adresas:
  J. Basanavičiaus g. 36
Miestas:
  Vilnius
Pašto kodas:
  LT- 03109
Šalis:
  Lietuva
Kontaktiniai duomenys:  
Kam: Kelių planavimo ir plėtros skyriaus vyriausiasis specialistas Justas Norbutas
Telefonas:
  +370 52329688
El. paštas:
  justas.norbutas@lakd.lt
Faksas:
 
Interneto adresas (-ai)(jei taikoma)
Pagrindinis perkančiosios organizacijos (institucijos)adresas (URL): http://www.lakd.lt 

Pirkėjo profilio adresas (URL):  


I.2) PERKANČIOSIOS ĮSTAIGOS TIPAS

Perkančioji organizacija (tuo atveju kai sutarčiai taikoma Direktyva 2004/18/EB)   
Perkančioji institucija (tuo atveju, jeigu sutarčiai taikoma Direktyva 2004/17/EB - „Komunalinės paslaugos“)   

II DALIS: SUTARTIES OBJEKTAS

II.1) APRAŠYMAS
II.1.1) Pavadinimas, kurį perkančioji organizacija (institucija) ar perkantysis subjektas suteikė sutarčiai (kaip nurodyta skelbimo originale)

Lietuvos dviračių takų (trasų) plėtros plano rengimo paslauga

II.1.2) Trumpas sutarties ar pirkimo (-ų) aprašymas (kaip nurodyta skelbimo originale)
     Lietuvos dviračių takų (trasų) plėtros plano rengimo paslauga


II.1.3) Bendrasis viešųjų pirkimų žodynas (BVPŽ) (kaip nurodyta skelbimo originale)
  Pagrindinis žodynas  Papildomas žodynas (jei taikoma) 
Pagrindinis objektas  71240000-2  (Architektūros, inžinerijos ir planavimo paslaugos.)   
Papildomas(-i) objektas(-ai)  71250000-5  (Architektūros, inžinerijos ir tyrinėjimo paslaugos.)   
71300000-1  (Inžinerijos paslaugos.)   


IV DALIS: PROCEDŪRA
IV.1) PROCEDŪROS RŪŠIS

IV.1.1) Procedūros rūšis (kaip nurodyta skelbimo originale)
  1. Atvira

IV.2) ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA

IV.2.1) Perkančiosios organizacijos (institucijos) priskirtas bylos numeris (kaip nurodyta skelbimo originale, jei taikoma)
183492

IV.2.2) Elektroniniu būdu teikiamų skelbimų nuoroda (jei žinomos)

Skelbimo originalas buvo siųstas naudojant: SIMAP               
  OJS eSender      
Prisijungimas:   TED93
Skelbimo nuoroda:   021672 - 2017

IV.2.3) Elektroniniu būdu teikiamų skelbimų nuoroda (jei taikoma)

Skelbimo OL numeris: 2017 /S 31 - 56831,  2017-02-14 (metai/mėnuo/diena)

IV.2.4) Skelbimo originalo išsiuntimo data:  2017-02-10  (metai/mėnuo/diena)

VI DALIS: KITA INFORMACIJA


VI.1) ŠIO SKELBIMO TIKSLAS (jei taikoma; pažymėkite tiek langelių, kiek reikia)

Nebaigta procedūra    Pataisa    Papildoma informacija   

VI.2) INFORMACIJA APIE NEBAIGTĄ PASKYRIMO PROCEDŪRĄ (jei taikoma; pažymėkite tiek langelių, kiek reikia)

Paskyrimo procedūra buvo nutraukta.   
Paskyrimo procedūra buvo paskelbta nesėkminga.   
Sutartis nebuvo paskirta.   
Sutartis gali būti paskelbta iš naujo.   

VI.3) INFORMACIJA, KURIĄ KETINAMA TAISYTI AR PAPILDYTI(jei taikoma; kad būtų galima patikslinti datų ar teksto, kuriuos ketinama pataisyti ar papildyti, vietą, prašytume visuomet nurodyti atitinkamo skirsnio ir pastraipos skelbimo originale numerį)

VI.3.1)   Perkančiosios organizacijos pateiktos pradinės informacijos pataisa    TED publikacijos nesutapimas su perkančiosios organizacijos pateikta pradine informacija    Abu atvejai   

VI.3.2)   Skelbimo originale    Atitinkamuose konkurso dokumentuose
(papildomos informacijos prašytume ieškoti atitinkamuose reikalinguose konkurso dokumentuose)
   Abu atvejai
(papildomos informacijos prašytume ieškoti atitinkamuose reikalinguose konkurso dokumentuose)
  

VI.3.3) Taisytinas skelbimo originalo tekstas (jei taikoma)

Taisytina teksto vieta: Vietoj: Turi būti:
 III.2.3) Techniniai pajėgumai 
Informacija ir formalumai, reikalingi norint įvertinti atitiktį reikalavimams:
 1. Per paskutinius 3 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos arba per laiką nuo tiekėjo įregistravimo dienos (jeigu tiekėjas vykdė veiklą mažiau nei 3 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos) įvykdytų (ir) ar vykdomų mokslo tiriamųjų darbų, susijusių su automobilių kelių ir (ar) gatvių ir (ar) dviračių ir pėsčiųjų takų plėtros planų ar specialiųjų planų parengimu sutarčių sąrašą, nurodant paslaugų sumas be PVM, datas ir paslaugų gavėjus bei jų kontaktus, neatsižvelgiant į tai, ar jie yra perkančiosios organizacijos, ar ne. Įrodymui apie paslaugų suteikimą tiekėjai pateikia: jei gavėjas buvo perkančioji organizacija, – jos patvirtintą pažymą, jei gavėjas – ne perkančioji organizacija, – jo pažymą, o jos nesant – tiekėjo deklaraciją.
2. 1) Vadovaujančių bei už pirkimo sutarties įvykdymą atsakingų specialistų sąrašas, nurodant kas vadovaus, vadovų ir specialistų pavardes, vadovų 36 mėnesių per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos ir specialistų 24 mėnesių per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbo patirtį mokslo tiriamųjų darbų, susijusių su automobilių kelių ir (ar) gatvių ir (ar) dviračių ir pėsčiųjų takų plėtros planų ar specialiųjų planų parengimu sutarčių sąrašą, nurodant rengimo laikotarpį (metus ir mėnesį), trumpą parengtų darbų aprašymą. 
2) Vadovų ir specialistų gyvenimo aprašymai (CV) pagal 7 priedą. 3) Išsilavinimą patvirtinantys dokumentai. Jei tiekėjas remsis subtiekėjo pajėgumais, jis turi pateikti siūlomo subtiekėjo specialisto pasirašytą sutikimą viešojo pirkimo laimėjimo atveju teikti numatytas paslaugas ir, jei tai juridinis asmuo, sutikimas turi būti patvirtintas subtiekėjo vadovo parašu. Specialisto pasirašytas sutikimas reikalingas ir tuo atveju, jei ketinama pasitelkti ne tiekėjo ar subtiekėjo specialistą.
 1. Per paskutinius 3 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos arba per laiką nuo tiekėjo įregistravimo dienos (jeigu tiekėjas vykdė veiklą mažiau nei 3 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos) įvykdytų (ir) ar vykdomų susijusių su automobilių kelių ir (ar) gatvių ir (ar) dviračių ir pėsčiųjų takų plėtros planų ar specialiųjų planų parengimu sutarčių sąrašą, nurodant paslaugų sumas be PVM, datas ir paslaugų gavėjus bei jų kontaktus, neatsižvelgiant į tai, ar jie yra perkančiosios organizacijos, ar ne. Įrodymui apie paslaugų suteikimą tiekėjai pateikia: jei gavėjas buvo perkančioji organizacija, – jos patvirtintą pažymą, jei gavėjas – ne perkančioji organizacija, – jo pažymą, o jos nesant – tiekėjo deklaraciją.
2. 1) Vadovaujančių bei už pirkimo sutarties įvykdymą atsakingų specialistų sąrašas, nurodant kas vadovaus, vadovų ir specialistų pavardes, vadovų 36 mėnesių per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos ir specialistų 24 mėnesių per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbo patirtį susijusių su automobilių kelių ir (ar) gatvių ir (ar) dviračių ir pėsčiųjų takų plėtros planų ar specialiųjų planų parengimu sutarčių sąrašą, nurodant rengimo laikotarpį (metus ir mėnesį), trumpą parengtų darbų aprašymą. 
2) Vadovų ir specialistų gyvenimo aprašymai (CV) pagal 7 priedą. 3) Išsilavinimą patvirtinantys dokumentai. Jei tiekėjas remsis subtiekėjo pajėgumais, jis turi pateikti siūlomo subtiekėjo specialisto pasirašytą sutikimą viešojo pirkimo laimėjimo atveju teikti numatytas paslaugas ir, jei tai juridinis asmuo, sutikimas turi būti patvirtintas subtiekėjo vadovo parašu. Specialisto pasirašytas sutikimas reikalingas ir tuo atveju, jei ketinama pasitelkti ne tiekėjo ar subtiekėjo specialistą.
 III.2.3) Techniniai pajėgumai
Minimalūs kriterijai, kuriuos atitikti gali būti reikalaujama (jei taikoma):
 1. Tiekėjo per paskutinius 3 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos arba per laiką nuo tiekėjo įregistravimo dienos (jeigu tiekėjas vykdė veiklą mažiau nei 3 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos) įvykdyta (ir) ar vykdoma mokslo tiriamųjų darbų, susijusių su automobilių kelių ir (ar) gatvių ir (ar) dviračių ir pėsčiųjų takų plėtros planų ar specialiųjų planų, bent viena (1) arba dvi (2) rengimo sutartis, kurių suma yra ne mažesnė kaip 100 000 Eur be PVM. Pastaba. Jei sutartis vykdoma tai pasiūlymo pateikimo dieną teikėjas turi būti įvykdęs sutarties dalį už 100 000 Eur sumą be PVM.

2. Pirkimo sutartį turi vykdyti kvalifikuoti vadovaujantys specialistai ir asmenys, atsakingi už pirkimo sutarties vykdymą: ne mažiau kaip 1 vadovas, turintis aukštąjį universitetinį arba jam prilyginamąjį technologijos mokslų studijų srities statybos inžinerijos krypties išsilavinimą (ne mažesnį nei statybos inžinerijos magistro laipsnį arba jam prilyginamąjį), kuris privalo turėti ne mažesnę kaip 36 mėnesių1 per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbo patirtį mokslo tiriamuosiuose darbuose, susijusiuose su automobilių kelių ir (ar) gatvių ir (ar) dviračių ir pėsčiųjų takų plėtros planų ar specialiųjų planų parengimu. 2. Ne mažiau kaip 1 specialistas, turintis aukštąjį universitetinį arba jam prilyginamąjį technologijos mokslų studijų srities statybos inžinerijos krypties išsilavinimą (ne mažesnį nei statybos inžinerijos magistro laipsnį arba jam prilyginamąjį), kuris privalo turėti ne mažesnę kaip 24 mėnesių1 per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbo patirtį mokslo tiriamuosiuose darbuose, susijusiuose su automobilių kelių ir (ar) gatvių ir (ar) dviračių ir pėsčiųjų takų plėtros planų ar specialiųjų planų parengimu.
 1. Tiekėjo per paskutinius 3 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos arba per laiką nuo tiekėjo įregistravimo dienos (jeigu tiekėjas vykdė veiklą mažiau nei 3 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos) įvykdyta (ir) ar vykdoma susijusių su automobilių kelių ir (ar) gatvių ir (ar) dviračių ir pėsčiųjų takų plėtros planų ar specialiųjų planų, bent viena (1) arba dvi (2) rengimo sutartis, kurių suma yra ne mažesnė kaip 100 000 Eur be PVM. Pastaba. Jei sutartis vykdoma tai pasiūlymo pateikimo dieną teikėjas turi būti įvykdęs sutarties dalį už 100 000 Eur sumą be PVM.

2. Pirkimo sutartį turi vykdyti kvalifikuoti vadovaujantys specialistai ir asmenys, atsakingi už pirkimo sutarties vykdymą: ne mažiau kaip 1 vadovas, turintis aukštąjį universitetinį arba jam prilyginamąjį technologijos mokslų studijų srities statybos inžinerijos krypties išsilavinimą, kuris privalo turėti ne mažesnę kaip 36 mėnesių per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbo patirtį susijusią su automobilių kelių ir (ar) gatvių ir (ar) dviračių ir pėsčiųjų takų plėtros planų ar specialiųjų planų parengimu. 2. Ne mažiau kaip 1 specialistas, turintis aukštąjį universitetinį arba jam prilyginamąjį technologijos mokslų studijų srities statybos inžinerijos krypties išsilavinimą, kuris privalo turėti ne mažesnę kaip 24 mėnesių per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbo patirtį susijusią su automobilių kelių ir (ar) gatvių ir (ar) dviračių ir pėsčiųjų takų plėtros planų ar specialiųjų planų parengimu.

VI.3.4) Taisytinos skelbimo originalo datos (jei taikoma)

Taisytinų datų vieta: Vietoj: Turi būti:
 IV.3.3) Specifikacijų ir papildomų dokumentų ar aprašomojo dokumento gavimo sąlygos (kai taikomas konkurencinis dialogas)  2017-03-24 (metai/mėnuo/diena) 
  09:00 (laikas)
 2017-04-07 (metai/mėnuo/diena) 
 09:00 (laikas)
 IV.3.4) Pasiūlymų ar paraiškų dalyvauti pirkimo procedūroje priėmimo terminas  2017-03-29 (metai/mėnuo/diena) 
  09:00 (laikas)
 2017-04-12 (metai/mėnuo/diena) 
 09:00 (laikas)
 IV.3.8) Susipažinimo su pasiūlymais sąlygos  2017-03-29 (metai/mėnuo/diena) 
  09:45 (laikas)
 2017-04-12 (metai/mėnuo/diena) 
 09:45 (laikas)

VI.3.5) Taisytini adresai ir informacijos teikimo vietos (jei taikoma)

Taisytino teksto vieta: (jei taikoma)
 
Oficialus pavadinimas: 
 
Adresas:
 
Miestas:
 
Pašto kodas:
  LT- 
Šalis:
 
Kontaktiniai duomenys:
Kam:  
Telefonas:
 
El. paštas:
 
Faksas:
 
Interneto adresas(-ai) (jei taikoma)
Pagrindinis perkančiosios organizacijos (institucijos)adresas (URL): 

Pirkėjo profilio adresas (URL):  

VI.3.6) Tekstas, kuriuo ketinama papildyti skelbimo originalą (jei taikoma)

Teksto vieta, kurią ketinama papildyti: Tekstas, kurį ketinama įterpti:
   

VI.4) KITA PAPILDOMA INFORMACIJA (jei taikoma)
 
VI.5) ŠIO SKELBIMO IŠSIUNTIMO DATA:  2017-03-27       (metai/mėnuo/diena)




  _____Direktoriaus pavaduotojas_____   __________   _____Dainius   Miškinis_____
  (Perkančiosios organizacijos vadovo
ar jo įgalioto asmens pareigos)
  (parašas)   (vardas pavardė)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00